© Esenyurt Haberleri

Ardahan Kültürevi yıl sonu sergisinde yerini aldı

İstanbul Ardahan Kültür Evi Esenyurt ‘ta kurulan sergide yerini aldı. Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘’2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki ve Teknik Kursları Genel Sergisi’’ başlıklı yılsonu sergisinde, Kültür Evi kursiyerleri ve hocaları da stantlarını açtı.

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Merkezi tarafından yıl boyunca eğitim alan kursiyerlerin el emekleri ile hazırladıkları ürünlerin sergilendiği yılsonu sergisi açıldı.

BÖLGEDE TEK DERNEK İSTANBUL ARDAHAN KÜLTÜR EVİ

Programda dikkat çeken diğer bir durum ise kamu kurumları tarafından bu eğitim kursları sürekli yapılıyorken, bölgede dernek ve sivil toplum kuruluşu olarak tek derneğin İstanbul Ardahan Kültür Evi olması gözlerden kaçmadı. İstanbul Ardahan Kültür Evi de kendi bünyesinde böyle eğitim ve kurs faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.  Halk eğitim ile ortaklaşa İstanbul Ardahan Kültür Evi bünyesinde açılan eğitim programları kapsamında farklı branşlar da eğitim alan kursiyerler, hocaları eşliğinde ürünlerini sergilediler.  

    

Esenyurt ’ta bir alış veriş merkezinde kurulan serginin açılışına Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitim Müdür V. Ziya Bayram, İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi ve yönetimi, kurs hocaları ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Serginin açılış kurdelesini Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve beraberindeki heyet birlikte keserek tüm stantları sırasıyla ziyaret ettiler. ​

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER