© Esenyurt Haberleri

Başkan Bozkurt; İstanbul'da ilk 3 arasına girdi

Avrasya Araştırma Şirketi, 30 Büyükşehir'de il ve ilçe belediye başkanlarının icraatlarıyla ilgili anket yaptı. Yapılan ankette Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbul’da ilk 3 içinde yer aldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, icraatları en beğenilen belediye başkanları sıralamasında İstanbul’da ilk 3’te yer alırken 30 büyükşehir’in ilçeleri arasında ise 16’ncı oldu.

İSTANBUL’DA İLK 3 ARASINA GİRDİ

Avrasya Araştırma Şirketi, 30 büyükşehirde il ve ilçe belediye başkanlarının icraatlarıyla ilgili anket yaptı. Yapılan ankette Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İstanbul’da ilk 3 içinde yer aldı. Bozkurt, 30 büyükşehirin 100 ilçesi arasında ise icraatları en çok beğenilen belediye başkanları arasında 16’ncı sırada yer aldı. Bozkurt’un icraatlarından memnun olanların oranı ise yüzde 58,6 oldu.

YÜZDE 51,55 OY ORANIYLA SEÇİLDİ

Esenyurt'ta 15 yıl sonra Bozkurt'un ilçe tarihinin en yüksek oy oranına ulaşarak yüzde 51,55 ile Başkan seçildi. Türkiye’nin en kalabalık ilçesini yöneten Bozkurt, seçimlerde 227 bin 146 oy aldı. Bozkurt’un 2019 yılı faaliyet raporu da geçtiğimiz ay mecliste onaylanmıştı. Pandemi sürecinde dezenfektan, gıda ve sağlık konularında neredeyse tüm başvuruların yerine getirilmesi konusunda büyük çaba sarf eden Başkan Bozkurt ve ekibi, ilçe genelinde yarım kalmış projeleri de bir bir hayata geçiriyor.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER