© Esenyurt Haberleri

Belediyeye kızdı buz pistini ateşe verdi

Beylikdüzü'nde bir işletmeci, buz pisti olarak kullanılan iş yerini ateşe verdi. Uzun namlulu silahla bir süre polis ekiplerine direnen işletmeci daha sonra teslim olurken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na taleplerine karşılık vermedikleri için isyan dolu sözler söyledi.

Beylikdüzü'nde uzun namlulu silahlı bir kişi, buz pisti olarak kullandığı iş yerini ateşe verdi. Daha sonra havaya ateş açan şahıs iş yerinin haksız yere elinden alındığını öne sürerek ekiplerin yangına müdahale etmesini engellemeye çalıştı.

İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU'NA İSYAN ETTİ

Söz konusu kişi CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu hedef alarak "Televizyona çıkıyorlar 'Hak, hukuk' Allah belanızı versin. Ben yaktım, mafya geldi çöktü. Ekrem İmamoğlu da buna müsaade etti. Canan Hanım, bu ülkede CHP'nin gitmediğim kolu kalmadı. Ekrem Bey, metrobüste ayakta duran vatandaşa gidip 'Seni oturtacağım' dedin. Sen kendi bölgendeki işi yapsaydın. Allah belanızı versin" diye bağırdı.

TESLİM OLDU

Şahıs, daha sonra silahını atarak teslim oldu. İşletmeci, polis ekipleri tarafından götürülürken de "İçişleri Bakanım ben sabıkalı, suçlu bir insanım ama ben haklı bir insanım" dedi.

KAYNAK: İHA

İlginizi Çekebilir

Ambarlı Limanı'nda 28 konteyner denize düştü

Ambarlı Limanı’nda gemiye yüklenen konteynırların bir kısmı denize düştü. Gemiye bir önceki limanda hatalı yükleme yapıldığı öğrenildi.

Beylikdüzü’nde seyir halindeki araç yanarak küle döndü

Beylikdüzü’nde Ambarlı Liman Yolu’nda seyir halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Araç vatandaşların yardımıyla söndürülürken bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Beylikdüzü'nde sahili işgal eden siteye tepki

Beylikdüzü'nde sahil yolunu işgal eden siteye vatandaşlar tepki gösterdi. Site nedeniyle sahil şeridine giremeyen vatandaşlar, yetkililerden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü!

Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgi, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgi'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada yoğun bakım doktoru olan F.A.'nın cebinden hemşireye verdiği ilaç çıktı.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

TÜM HABERLER