© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü Belediyesi'nin yeni logosu belli oldu

Beylikdüzü Belediyesi'nin yeni logosu Beylikdüzü Belediyesi Meclisi'nden oy çokluğuyla geçti.

Beylikdüzü Belediyesi, Aralık Ayı Meclisi’nin ilk oturumu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi’nin mavi ve yeşilin tonlarında kırlangıçtan oluşan yeni logosu meclisin 3/2’sinin onayını alarak oy çokluğuyla kabul edildi.

Beylikdüzü Belediyesi, Aralık Ayı Meclisi’nin ilk oturumu Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Meclis açılış konuşmasına Kasım ayını değerlendirerek başlayan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Aralık ayının önemli günlerine de değindi.

“Beylikdüzü’nü yaşamın iyi adreslerinden biri haline getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek Beylikdüzü için hayata geçirilecek önemli projeleri meclisle paylaşan Başkan Çalık konuşmasının devamında; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, 5 Aralık Dünya Toprak Günü, 9-15 Aralık İnsan Halkları Haftası’na dair mesajlar verdi.

2020 yılının herkes için daha adil bir yaşamın başlangıcı olmasını temenni eden Başkan Çalık, “Bu yıl olduğu gibi önümüzdeki yıl da yepyeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Beylikdüzü’nü İstanbul’un nefesi yapmak için yola çıkmıştık ve gece gündüz özveriyle çalışacağımızı bir kez daha beyan etmek istiyorum. Şimdiden herkese iyi bir yıl diliyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Yeni Logo Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

2014 yılında halk oylamasıyla Beylikdüzü halkı tarafından en fazla oyu alarak seçilen ve ele avuca sığmayan yapısıyla özgürlüğü temsil eden Kırlangıç logosu yenilenmiş haliyle Aralık ayı meclis toplantısında yeniden görüşüldü.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde borçlu olduğu kişiyi silahla vurdu!

Beylikdüzü'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada alacaklı M.S.A., tartıştığı S.D.'yi silahla vurdu. Tarafların kavga ettikleri anlar güvenlik kamerasına yansırken gözaltına alınan M.S.A. adliyeye sevk edildi.

Beylikdüzü’nde bir okulda öğrenciye demir çubukla darp!

Beylikdüzü‘de bir okulda öğretmenin öğrenciyi demir çubukla darp ettiği iddia edildi. Öğretmen yanlışlıkla vurduğunu söylerken aile ise isyan etti.

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

TÜM HABERLER