© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü’nde diyetisyenin ofisine silahlı saldırı

Beylikdüzü’nde diyetisyenin ofisine dün gece saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. İş yerine çok sayıda mermi isabet ederken, polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, dün gece saatlerinde Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Mimar Sinan caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası henüz öğrenilemeyen motosiklet ile seyir halinde olan 2 kişi, cadde üzerindeki diyetisyenin ofisine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş yerinin kepenklerine çok sayıda mermi isabet etti. Motosikletli saldırganlar daha sonra hızla olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredekilerin haber vermesi üzerine üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde aydınlatma direklerinde “ölüm tehlikesi”

Beylikdüzü’nde cadde üzerinde kapakları açık bırakılan aydınlatma direkleri, tehlike saçıyor. "Ölüm tehlikesi" yazılı kapakların altından sarkan kablolar çevrede yaşanan vatandaşları tedirgin ediyor. "İlla birisinin ölmesi mi lazım" diyerek duruma tepki gösteren vatandaşlar, biran önce önlem alınmasını istiyor.

22 Yaşında 103'üncü Kez Hırsızlıktan Yakalandı

İstanbul'da 22 yaşındaki şahıs, 103'üncü kez hırsızlıktan yakalandı. Ebru U. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece yakalandı.

Beylikdüzü’nde silah saklayan casuslara operasyon: 8 gözaltı

Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında çok sayıda tabanca ve mermi bulundu.

Beylikdüzü’nde emlakçı dükkanına kurşun yağdırdılar!

Beylikdüzü’nde kimliği belirsiz bir motosikletli, emlak ofisini kurşunladı. 3 merminin isabet ettiği dükkanda kimse bulunmazken, silahlı saldırı kameraya böyle yansıdı.

Metrobüsün tekerlekleri fırladı! Faciadan dönüldü

İstanbul'da Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüsün tekerlerinin fırlaması sonucu faciadan son anda dönüldü. Kaza sonrası duraklarda metrobüs kuyruğu oluştur.

İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu

TÜİK’in açıkladığı son verilere göre İstanbul’un en kalabalık mahalleleri belli oldu. Peki İstanbul’un en kalabalık mahallesi hangisi oldu? İşte merak edilen istatistiklerin ayrıntıları…

TÜM HABERLER