© Esenyurt Haberleri

Depremzedelere hakaret eden şüpheli adliyeye sevk edildi

14 Mayıs seçimlerinin ardından kullandıkları oylardan dolayı deprem bölgesindeki depremzedeleri sert sözlerle eleştirerek çektiği videoyu ‘Tiktok’ uygulamasında paylaştığı gerekçesi ile gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde deprem bölgesinde kullanılan oylara tepki gösteren ve bu anları saniye saniye kaydederek ‘Tiktok' isimli sosyal medya uygulamasında paylaşan A.D.D. isimli kadın hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Oy veren depremzedelere yönelik hakaret, saldırı ve tahrik içerikli provakatif video paylaşımı yapan A.D.D. isimli kadın, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu yakalandı. Gözaltına alınan ve hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.D.D. isimli şüpheli, adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’un Hızlı Kentleşmesi: Geleceğe Yönelik Planlama

Esenyurt, son yıllarda hızlı kentleşme süreciyle dikkat çeken İstanbul’un önemli ilçelerinden biridir. Bu hızlı büyüme, hem fırsatlar hem de zorluklar yaratmaktadır.

İstanbul'da denize girilebilecek plajlar

Yaz geldi, deniz mevsimi açılıyor. İstanbul'da yaşayıp şehri terk edemeyenler için İstanbul'da da pek çok seçenek bulunuyor. İstanbul, yaz aylarında serinlemek isteyenler için birçok plaj alternatifine de ev sahipliği yapıyor.

'Evlerinize gelirse sakın inanmayın'. Bakanlık tüm Türkiye'yi uyardı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden çok önemli duyuru...Kapı kapı dolaşıp, nüfus sayımı bahanesiyle vatandaşların kimlik bilgilerinin ele geçirilmeye çalışıldığı belirtildi. Genel Müdürlük "sakın inanmayın" diye de uyardı.

Meteoroloji 13 ile kod uyarısı verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 ile sarı kodlu uyarı yaparak kuvvetli yağışın geleceğini duyurdu.

İGD Başkanı Hınıslı'dan 'Kamu Tasarruf Paketi'ne tepki

Basının yaşatılması, tasarruftan daha önemli basın açıklaması yapan İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Hınıslı, “Kamuda Tasarruf Paketi”ne sert tepki gösterdi.

Kurbanlık sevkine ilişkin Bakanlık, kuralları belirledi

Tarım ve Orman Bakanlığı, kurbanlık hayvan sevklerinin, hayvan refahının gözetilip bulaşıcı hastalıklara karşı gerekli önlemler alınarak yapılması için uyulacak kuralları belirledi. Şap hastalığına karşı korunmuş bölge kabul edilen İstanbul'un Avrupa yakası dahil Trakya bölgesine sevklere özel kısıtlama getirilirken; kentin giriş noktasındaki köprüler ile feribot ve tekne gibi nakil araçlarına etkin kontrol sağlanacak.

TÜM HABERLER