© Esenyurt Haberleri

Ekiz insaat Ardahan'da yatırımlarına devam ediyor

Ardahan'da yatırımlarına devam eden Ekiz inşaat şehir içi ve şehir dışından gelen birçok insanı ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Bölgenin en istikrarlı inşaat firması unvanını elinde bulunduran Ekiz inşaat Ardahan'da 14. Konut projesini hayata geçiriyor.

Ekiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ekiz yaptığı açıklamada; Sektördeki deneyim ve tecrübemizle, EKİZ İNŞAAT olarak bölgenin istikrarlı ve büyük inşaat firmaları arasında fark yaratırken, İstanbul ve Ardahan'da da EKİZ İNŞAAT adı altında kalitenin ve güvenin sembolü olduk. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz onlarca projede elde ettiğimiz başarıyı satış öncesi ve sonrasında müşteri memnuniyetini en değerli ilkemiz olarak benimsememize borçluyuz. Her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz. Biraz eski moda olsa da müşterilerimizi daima dostlarımız olarak kabul ediyoruz.

Şirketimiz bünyesinde ihtiyaçlarınıza karşılık verecek şekilde mimarlık hizmetleri, projelendirme tasarım, tadilat, dekorasyon, proje danışmanlığı ve 3d modelleme hizmetleri konusunda uzman teknik personel ve mimarları ile hizmetinizdedir.

Alanında uzman kadromuz boş bir arsadan başlayarak binanın temelinden anahtar teslimine kadar geçen süreçte Türkiye Standartları Enstitüsünün belirlediği şart ve düzenlemelere uygun malzemeler ve tekniklerle çalışarak, huzur içinde yaşayabilecekleri evlerine kavuşmalarını sağlıyoruz dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER