© Esenyurt Haberleri

Emek Şirketler Grubu yeni yeri yeni konsepti ile hizmete devam ediyor

Türkiye'nin büyük firmalarına personel konusunda tedarik hizmeti veren Emek Şirketler Grubu, yeni yerinde güçlü kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Emek Şirketler Grubu yeni istihdam alanları oluşturarak çalışan sayısını 1000 kişiye çıkaracağını duyurdu.
22 beyaz yaka çalışanı ve 30 araçlık filosu ile 700 kişiye istihdam sağlayan Emek Şirketler Grubu, önümüzdeki dönem için hedefini belirledi.
Çalışan sayısını 1000'e çıkaracak olan Emek Şirketler Grubu, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı.



Emek Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Cızlak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"12 yıldır sektöründe hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Emek Şirketler Grubu, Doğan Araslı Bulvarı, Taşçı Plaza 5'inci kat, Esenyurt/İstanbul adresinde hizmet vermeye devam edecek.
Günlük 700 kişiye istihdam sağlayan Emek Şirketler Grubu, 22 beyaz yaka çalışanı ve 30 araçlık filosu ile Türkiye'nin önde gelen firmalarına personel tedariği konusunda hizmet vermektedir.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER