© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Belediyesi İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Esenyurt Belediyesi ilçede maddi durum iyi olmayan ihtiyaç sahiplerine hazırladıkları gıda kolilerini ev ev gezerek ulaştırıyor.

Esenyurt’ta  maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımı dağıtıldı. Esenyurt Belediyesi Sosyal yardımlaşma müdürlüğü gıda yardımı yaptı. Koliler halinde dağıtılan yardımlarda dört kişilik bir ailenin bir aylık temel ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi bulunuyor. İlçe Belediyesi envanterinde kayıtlı, öncelikle öksüz ve yetim, yardıma muhtaç aileler tek tek tespit edilerek yardımlar yapılmaktadır. Esenyurt Belediyesi tarafından yardıma muhtaç birçok ihtiyaç sahibine gıda yardım paketi dağıtılıyor. Belediye imkânları ve özellikle hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan kolilerin dağıtımı başladı.

Bozkurt, Bu kutularda “ Umut ve Kardeşlik” var

Esenyurt  Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İhtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırdığımız gıda paketlerini hazırlayan arkadaşlarımı ziyaret edip, bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi ilettim. Bu arada “Gıda Paketi” dediysem de aslında bu kutularda “ Umut ve Kardeşlik” var. Şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER