© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Polisi’nden torbacı avı!

Esenyurt’ta uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında çalışma başlatan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Uyuşturucu madde kuryeciliği yaptığı tespit edilen Necat A.'yı takibe alan Esenyurt Emniyeti, şüphelinin uyuşturucu zulasını patlattı. Adreste yapılan aramalarda 3 kiloyu aşkın uyuşturucu madde iki binden fazla uyuşturucu hap ele geçirildi, şüpheli ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Necat A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik ilçe genelinde operasyon düzenlendi. Yürütülen çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde kuryeliği yaptığı belirlenen Necat A. isimli bir şüpheli, polis ekiplerince fiziki takibe alındı. Necat A.'nın attığı her adımı izleyen Esenyurt Polisi, uyuşturucu maddelerin Küçükçekmece ilçesine bağlı Kanarya Mahallesi'nde yer alan bir adreste gizlendiğini tespit etti. Baskın için düğmeye basan polis, adrese düzenlediği baskınla Necat A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Bahse konu adreste yapılan arama çalışmalarında farklı türlerde toplamda 3 kilo 238 gram uyuşturucu madde, iki bin 24 adet uyuşturucu hap, bir ruhsatsız tabanca, bir hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2 bin 385 lira ele geçirildi. Yakalanan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, polisin operasyon anları ise kameralara yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER