© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta dehşet!… Yavru kedileri Keserek öldürülmüşler…

Esenyurt'taki bir sitede 5 yavru kedi vahşice öldürüldü. Kedilerin öldürülmesinin ardından ekiplerin başlattığı çalışma sonucunda kedileri öldürenlerin ayin ya da büyü yapmak isteyen kişiler olduğu ortaya çıktı.

Esenyurt'ta yüzlerce kişinin yaşadığı bir sitede 5 yavru kedinin öldürülmesi site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Polis ekiplerinin başlattığı soruşturmada, üzerinde durulan iddia ölümlerin arkasında yatan nedenin ayin ya da büyü yapmak isteyen kişiler olabileceği yönünde.

Konuyla ilgili Site sakinleri yaşananları şu sözlerle anlattı:

"Dün sabah fark ettik. Temizlik görevlileri fark etti. Bize haber verdiler. Bahçede ve garajda bulunmuşlar. Kesilerek öldürülmüşler. Polislerin bize söylediği kafasının ezildiği ve vücutlarının kesildiği" Site sakinleri öldürülen 5 yavru kedinin ilk olmadığını ve kedi ölümlerinin yaklaşık 1 yıldır devam ettiğini belirtti. Konuyla ilgili site yöneticisi Ümit Bakır da açıklama yaptı. Kedi ölümleriyle ilgili tüm personellerin savunmalarının alındığı ve kamera kayıtlarının polise verildiği belirtildi. Konuyla ilgili tutanakların da yine teslim edildiği belirtildi.

Polis ekipleri öldürülen 5 yavru kediyle ilgili soruşturma başlattı. Kedilerin ayin ya da büyü yapmak amacıyla öldürülmüş olabileceği iddiası üzerinde duruluyor.

"BU KİŞİYLE AYNI SİTEDE YAŞIYORUZ"

Site sakinleriyse yaşanan olaylardan dolayı endişeli, "Bu kişiyle aynı sitede yaşıyoruz. Bu bir cani, bu bir vahşet. Site içerisinde iki hamile kedimiz daha var. Yaklaşık 1 hafta içinde onların da bebekleri gelecek. Bunu yapan suçlunun bulunmasını istiyoruz ki aynı akıbetle karşılaşmasınlar" denildi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER