© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta korona önlemlerinden eser kalmadı!

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir sakin olan Esenyurt’ta bugün Sıcak havalar nedeni ile yoğunluk yaşanıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler nedeniyle Esenyurt’ta  bir süredir sakinlik vardı. Ancak havanın da güzel olması nedeniyle Esenyurt’un birçok yerinde bugün yoğunluk yaşanıyordu.

POLİS VE ZABITADAN UYARI

Bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uyarken bazıları ise sosyal mesafe kuralına uymadan Esenyurt’ta Cadde,  sokak ve mahallelerinde dolaştı.  Esenyurt Belediyesi  Zabıta ekipleri ve Polis de cadde üzerinde gezerek sosyal mesafe kurallarına uymayanları uyardı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta yaz kültür sanat okulları başladı

Başkan Özer: Yazarlar, gazeteciler, siyasetçiler yetiştiren bir Esenyurt olmak istiyoruz!

Esenyurt'ta sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çaldı!

Esenyurt'ta kimliği belirsiz bir şahıs, sinyal kesici kullanarak açtığı araçtan 300 bin lira çalarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri şüpheliyi arama çalışmaları devam ederken, hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

TÜM HABERLER