© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta vatandaşlar sevinç kutlaması yaptı

Esenyurt’ta seçimin ardından ellerine Türk Bayrağı alan vatandaşlar toplandı. Kimi halay çekti, kimi sıra dışı dansları ile sevinç göstertişi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini kutlamak için Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde ve ilçenin birçok yerinde toplandı. Binlerce vatandaş sokağa dökülürken, yollar ise trafiğe kapandı. Ellerinde Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı alan vatandaşlar büyük bir coşku ile sevinç gösterisinde bulundu. Kimi halay çekti, kimi sıra dışı dansları ile sevinç göstertişi yaptı.

Öte yandan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı önünde yoğun kalabalık oluşturan vatandaşlar, sevinç gösterilerinde bulundu.

Kentin ana arterleri ile cadde ve sokaklarında araçlarıyla konvoy oluşturan ve korna çalarak sevinç turu atan vatandaşlar, araçlarında Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları ile Erdoğan'ın resimlerini taşıdı. Araçlardan AK Parti'nin seçim müzikleri çalındı.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER