© Esenyurt Haberleri

Gönüllerin Başkanı Sami Atıcı, büyük ödülün sahibi oldu

TV 8’de yayımlanan Profesyonel Kickboks 'Champions Fight Night' galasında Sporu Ve Sporcuyu Destekleme Ödülü Ardahanlı iş insanı gönüllerin başkanı diye nitelendirilen Sosyolog Sami Atıcı’ya verildi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Profesyonel Kickboks "Champions Fight Night" galasına yurt dışından da davetli birçok sporcu katıldı. Kickboks şampiyonalarının katıldığı gecede nefesler tutuldu. İlgiyle takip edilen gala, TV8,5 ekranlarından da yayımlandı. Gecede Sami Atıcı, başarılı olan sporculara ödüllerini takdim etti.

BÜYÜK ÖDÜL SAMİ ATICI’NIN

Gecenin büyük ödülü olan Sporu ve Sporcuyu Destekleme Ödülü organizatör aynı zamanda Kickboks Dünya Birincisi  Vedat Akbulut tarafından Sami Atıcı’ya verildi.

SAMİ ATICI KİMDİR?

Sosyolog Sami Atıcı, İstanbul Rumeli Üniversitesi İşletme bölümü yüksek lisans mezunudur. birçok özel ve resmi kurumda Üst Düzey Yönetici olarak görev aldı. Atıcı aynı zamanda Uluslararası Akreditasyon Genel Merkezi Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütüyor.

İlginizi Çekebilir

Ardahan'da imar mağdurları: Faruk Demir sözünü tutmadı

2024 Yerel seçimlerini kazanabilmek için vatandaşa hayal dağıtan Faruk Demir'e bu kez de vatandaştan ve müteahhitlerden tepki geldi.

Ardahan Merkez TOKİ konut belirleme kura sonuçları açıklandı

363 dairenin yer aldığı 2+1 ve 3+1 evlerin bulunduğu, toplamda 345 hak sahibinin katıldığı Ardahan Merkez TOKİ toplu konut projesinde hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları belli oldu.

Ardahan'da sahte pasaportlu 7 düzensiz göçmen yakalandı

Ardahan'da, başka illere götürüldükleri öğrenilen ve yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen, yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli de gözaltına alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'den Ardahan’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Ardahan’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Şen’e AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Kadın Kolları, Gençlik kolları eşlik etti.

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu: Sahte Ballara Dikkat çekti!

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de küresel ısınma nedeniyle oluşan kuraklık sonucu son iki yılda bal veriminde yüzde 70 ile yüzde 90 arasında düşüş yaşandığını söyledi.

DAP’tan Ardahan tarımına 15 milyonluk kaynak

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 15 milyonluk yatırım sözleşmesi imzaladı.

TÜM HABERLER