© Esenyurt Haberleri

Halis Kahriman’dan kongre çağrısı

Deva Partisi Esenyurt Kurucu Başkanı aynı zamanda 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı Halis Kahriman, İl Başkanlığının olağanüstü kongresinin yapılmasını talep etti.

Esenyurthaberleri.com olarak bilgisine başvurduğumuz Başkan Kahriman, yaptığı açıklamada;

Kurulduğu günden bu yana büyük bir heyecanla çalıştığımız, program ve ilkelerine olan inancımızı her zaman koruduğumuz, ülkemizin demokrasi umudu partimizin kurucu ilçe başkanları ve yönetimleri olarak üç yıldır kongre olmaksızın yönetilmeye çalışılan İstanbul kadrolarının büyütülmesi, etki alanının genişletilmesi, kitle katılımın arttırılması, toplumsal karşılığının yaratılması ve yerelde etkin yönetimin tesisi amacıyla İstanbul il yönetimini olağanüstü kongreye davet ediyoruz.

İç demokrasinin garantisi olan tüzüğümüzün verdiği bu yetkiyi kullanarak, bizlerin de ülkemizin her şehrinde etkin mücadele eden teşkilatlarımızın da heyecanını arttıracak, tüm siyasi partilere örnek teşkil edecek İstanbul Kongresinin güçlü bir yenilenme getireceğine, partimizin demokrasi mücadelesinin güzide bir nişanı olacağına inanıyoruz.

04.08.2023 tarihinde 2023/192 evrak numarası ile, kongre çağrı yeter sayısının üzerinde sayıda delegemizin noter onaylı "Olağanüstü Kongre" çağrısını içeren evraklarımızı genel merkezimize teslim etmiş bulunuyoruz.

Bu bağlamda genel merkez kadrolarımızın da demokrasi çağrımıza destek vereceğini biliyor, bu desteği söylem bütünlüğü açısından son derece anlamlı ve tutarlı buluyoruz.

Kaybedenin olmadığı, İstanbul'un başta olmak üzere partimizin tüm Türkiye teşkilatlarının inancını tazeleyecek olağanüstü kongremize şimdiden halkımızı davet ediyoruz. Ülkemizin umudu, iktidara talip kadrolarımız hazır, DEVA Partisi hazır dedi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER