© Esenyurt Haberleri

Hür Özgür Yılmaz Ankara’ya çağrıldı

AK Parti’de aday belirleme sürecinde Ardahan’daki en güçlü isim olan ve adaylığına kesin gözüyle bakılan Hür Özgür Yılmaz Ankara’ya çağırdı.

Yerel seçim hazırlıklarının devam ettiği AK Parti’de, Ardahan’da belediye başkan adayının kim olacağı ise merak konusuydu. Bu kapsamda, Aldığımız bilgilere göre Ak Parti Ardahan Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç’la beraber Ankara’ya davet edilen Hür Özgür Yılmaz görüşmeler sonrası aday gösterilmesi bekleniyor.  Öte Yandan Genel Merkeze davet edilen  ve iddiaya göre  Ardahan Ak Parti il Başkanı Ersin Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Koyuncu’ya Hür Özgür Yılmaz’ın adaylığı tebliğ edildiği yine kulis bilgileri arasında.

AK Parti'nin 14 Ocak'taki aday tanıtım toplantısı ertelendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir ifadeleri üzerine Yılmaz ve Kadın Kolları Başkanı Kılıç’ın Ankara’ya gidişleri de ertelenmiş oldu.

İlginizi Çekebilir

Ardahan'da imar mağdurları: Faruk Demir sözünü tutmadı

2024 Yerel seçimlerini kazanabilmek için vatandaşa hayal dağıtan Faruk Demir'e bu kez de vatandaştan ve müteahhitlerden tepki geldi.

Ardahan Merkez TOKİ konut belirleme kura sonuçları açıklandı

363 dairenin yer aldığı 2+1 ve 3+1 evlerin bulunduğu, toplamda 345 hak sahibinin katıldığı Ardahan Merkez TOKİ toplu konut projesinde hak sahipliği konut belirleme kura çekilişi sonuçları belli oldu.

Ardahan'da sahte pasaportlu 7 düzensiz göçmen yakalandı

Ardahan'da, başka illere götürüldükleri öğrenilen ve yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen, yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli de gözaltına alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen'den Ardahan’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Ardahan’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Şen’e AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Kadın Kolları, Gençlik kolları eşlik etti.

Ardahan Arıcılar Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu: Sahte Ballara Dikkat çekti!

Ardahan Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı İlhan Evliyaoğlu, Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de küresel ısınma nedeniyle oluşan kuraklık sonucu son iki yılda bal veriminde yüzde 70 ile yüzde 90 arasında düşüş yaşandığını söyledi.

DAP’tan Ardahan tarımına 15 milyonluk kaynak

Ardahan İl Tarım Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 15 milyonluk yatırım sözleşmesi imzaladı.

TÜM HABERLER