© Esenyurt Haberleri

İş Adamı Seyithan İzsiz asılsız haberi belgelerle çürüttü

Ünlü İş Adamı Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, hakkında yapılan asılsız haberleri belgeleri sunarak çürüttü. İzsiz ayrıca yalan paylaşımlar yapan twitter hesabı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

6 Şubat günü meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından tüm yurtta ve özellikle büyük depremin beklendiği İstanbul’da halkı endişe sardı. Bunu fırsat bilerek özellikle sosyal medyada inşaat sektörü ile ilgili dezenformasyon yapan bazı hesapların hedefinde bölgemizin sevilen ve hayırsever iş adamı Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz vardı. Esenyurt’ta bulunan ve sosyal medyada gündem olan yüksek katlı bir binanın fotoğrafı ile birlikte İzsiz’in fotoğrafını paylaşan Kaç Saat Oldu kullanıcı ismindeki Twitter hesabı, binanın müteahhidinin Seyithan İzsiz olduğunu iddia etti. Daha sonradan söz konusu binanın Uçar İnşaat isimli bir inşaat firması tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

‘Kaç Saat Oldu’ isimli Twitter hesabı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan Seyithan İzsiz, bunu sosyal medya hesaplarından da paylaşarak, ‘“İTİBAR SUİTKASTCİLERİ - ALGI OPERASYONCULARI” Siz hizmet ettiğiniz yerlere hizmet ettiğinizi mi düşünüyorsunuz’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER