© Esenyurt Haberleri

Kardeş Kültürler Festivali, Ak Partililerden geçer not aldı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali ilgi görmeye devam ediyor. AK Parti milletvekili Seyithan İzsiz ve ilçe başkanı Harun Özer festival alanını ziyaret ederken standlar ve çalışmalar hakkında İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı.

Bu yıl Esenyurt’ta 3’üncüsü düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali Pazar günü sona erecek. Festival kapsamında Haluk Levent ve Resul Dindar gibi önemli isimlerde sahne alacak.  

Festival kapsamında ayrıca bazı yazarlar söyleşi programlarında Esenyurt halkıyla buluşacak.  

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen festivalin önceki gün ki konukları AK Parti Milletvekili Seyithan İzsiz, AK Parti ilçe başkanı Harun Özer, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriydi. 

Standları gezen ve ikram edilen yöresel tatları tatma fırsatı yakalayan AK Parti heyeti festivalle alakalı İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’dan bilgi aldı. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivale her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret ettiklerini ve eksikler olsa da bunların zaman içerisinde giderileceğine inandıklarını belirten AK Parti heyeti esnaflara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti. 

ORHAN ONUR ‘HER YIL ÜZERİNE KOYUYORUZ’ 

Festivalin her yıl olduğu gibi bu yılda amacına ulaştığını ifade eden organizasyonun mimarı il dernekler birliği başkanı Orhan Onur, ‘Festivalimiz bu yıl diğer yıllardan çok daha fazla ilgi görüyor. Bazı eleştiriler oluyor mu oluyor. Bunları da saygıyla karşılıyoruz. Her şeyin dört dörtlük olmasının zaten mümkünatı yok. Dernek başkanlarımız, belediyemiz, esnafımız, vatandaşlarımız her kes mutlu. Her gün önemli sanatçıları Esenyurt halkıyla buluşturuyoruz. Yöresel tatlarımız büyük ilgi görüyor. Sıkça önemli misafirleri ağırlıyoruz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan AK Parti heyetine teşekkür ediyorum’ diyerek festivalin büyük ilgi gördüğünü belirtti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER