© Esenyurt Haberleri

Kuzğun 3. Kez Muhtarlar Dernek Başkanı Oldu

Esenyurt Muhtarlar Derneği, Olağanüstü Kongresini yaptı. Ahmet KUZGUN Yeniden başkan seçildi.

Esenyurt Kültür Merkezi Kent Konseyi salonunda Esenyurt Muhtarlar Derneği, Olağanüstü Kongresini yaptı. Ahmet KUZĞUN 3. Kez başkan seçildi.

Olağanüstü Kongresini gerçekleştiren Esenyurt Muhtarlar Derneği, mevcut Başkan Ahmet Kuzğun’u tekrar başkan seçti. Yapılan kongrenin divan başkanlığı Esenyurt Kent Konseyi Başkanı aynı zamanda Muhasebeci Tuncer Dağ üstlendi.

Kuzğun ‘’Amacımız Esenyurt’u en iyi şekilde temsil etmek’’

Kongrede tek başkan adayı olan başkanlıkta 3. dönemini yaşayan Ahmet Kuzğun kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Kuzgun: ‘’Uzun süredir birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla bugün ikincisini gerçekleştirdiğimiz olağan kongremizde, arkadaşlarımızın talebi doğrultusunda tekrar aday gösterildim.

Hiçbir ilçede hatta daha iddialı olacaktır ki Türkiye’nin hiçbir yerinde görülmeyen dayanışmayı bizler Esenyurt’ta sağladık. Arkadaşlarımın teveccühü ve samimiyeti benim için büyük önem arz ediyor. Sizlerin huzurunda tekrar tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Amacımız daha iyi projelerle Esenyurt’u en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Esenyurt Muhtarlar Derneği yeni dönemde çok daha başarılı işlerle Esenyurtluların karşısına çıkacaktır.

İhraç Edilen Dernek Üyelerine Oylamada Onay Çıkmadı

Daha önce dernek kurallarını yerine getirmeyen ve Esenyurt Muhtarlar Derneği’nden ihraç edilen 2 Mahalle Muhtarı tekrar üye yapılması için oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucu 16 Evet oyu çıkarken 18 hayır oyu ile derneğe üye kayıtlarının yapılması red edildi. HABER / HAKAN AZAR /EHA

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER