© Esenyurt Haberleri

Murat Kurum, Esenyurt’ta yoğun ilgiyle karşılandı

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum Esenyurt ziyareti izdihama neden oldu. Kurum’u İlçe Başkanı Harun Özer, ittifak Partisi ilçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkan Aday adayları, Meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 Murat Kurum, Esenyurt'ta katıldığı programda projelerinden bahsederek, 'E-5'e alternatif yollar ve kavşaklar da yaparak Esenyurtlu kardeşlerimizi trafik sorunundan tamamen kurtaracağız' dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenyurt'ta katıldığı programda projelerinden bahsederek, "E-5'e alternatif yollar ve kavşaklar da yaparak Esenyurtlu kardeşlerimizi trafik sorunundan tamamen kurtaracağız" dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Esenyurt'ta AK Parti İlçe binasını ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Kurum, ardından bir konuşma yaptı. Kurum burada yaptığı konuşmasının ardından yine Esenyurt'ta İl Dernekler Birliği, STK'lar ve Muhtarlarla Buluşma programı gerçekleştirdi. STK toplantısında yaptığı konuşmada Kurum, Esenyurt'a 3 büyük otopark yapacaklarını söyledi. AK Parti Esenyurt binasına yaptığı konuşmasında önemli mesajlar veren Kurum, projeleri hakkında konuştu. Kurum, Avcılar ve Esenyurt bölgesinde trafik sorunu olduğunu bildiklerini dile getirerek, "Avcılar gişelerden çıkınca; Haramidere ve Beylikdüzü'ne doğru giden yolun çok sıkıştığını biliyoruz. Bu trafiğin çözümü bizce çok basit. Planlamamıza başladık. Yeni bir tünel projesi üzerinde arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Bu tünel çalışmamızın yanında, E-5'e alternatif yollar ve kavşaklar da yaparak Esenyurtlu kardeşlerimizi trafik sorunundan tamamen kurtaracağız" dedi.

"Çınar ve Örnek mahallelerimizde yerinde, gönüllü ve hızlı dönüşümü başlatacağız"

Esenyurt'taki riskli yapılarla ilgili de konuşan Kurum, "Çınar ve Örnek mahallelerimizi biliyorsunuz. Vatandaşımızın bir kısmı burada tapularını aldı. Ama tapularını alamayan vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyorum. Tapusuna erişmeyen gerek Esenyurt'ta gerek İstanbul'daki tüm mahallelerindeki problemlerini çözmek için gece gündüz mesai harcayıp mülkiyet hakkını onlara vereceğiz. Ardından gereken imar planlarını hızlı bir şekilde yapacağız. İstanbul'da imar planı yapılmamış hiçbir ilçemiz kalmayacak ki biz dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirelim. Yine Çınar ve Örnek mahallelerimizde yerinde, gönüllü ve hızlı dönüşümü başlatacağız. İstiyoruz ki Esenyurt'ta tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar biz bu süreci yürütelim, ailelerimiz vatandaşlarımız Esenyurtlu kardeşlerimiz yastığa başını huzurla güvenle koysun" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER