© Esenyurt Haberleri

Togay Çoban, Hamit Öncü'yü Hanaklılarla buluşturdu

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü’yü hemşerileriyle bir araya getirdi.

Örnek Mahallesi’nde bulunan Hanak Aşağı Aydere Köyü Derneği’nde gerçekleşen buluşmaya çok sayıda Aydere sakini ve köyün önde gelen isimleri katıldı.

Aydere köyü sakinleri ve Hanaklılar Hamit Öncü’nün projelerine geçer not verirken hem AK Parti adayı Öncü’ye hem de Togay Çoban’a her daim destek vereceklerini ve yanlarında olacaklarının sözünü verdiler.

Progama Önceki dönem Ak Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Harun Özer, Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü, Küçükçekmece Millieğitim Şube Müdürü Paşali Beşli ve çok sayıda Hanaklı katıldı.

ÇOBAN, 31 MARTI BÜYÜK BİR ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Esenyurt AK Parti Meclis üyesi adayı Çoban yaptığı açıklamada, Hanak Aşağı Aydere Köyü Derneği'nin düzenlemiş olduğu 31 Mart seçimleri için destek programına, milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca, ilçe başkanımız Sayın Harun Özer ve belediye başkan adayımız Sayın Hamit Öncü ile birlikte katılım sağladık. Bizleri coşkulu şekilde ağırlayan kıymetli hemşehrilerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu birliktelik bağı ve coşku ile inşallah 31 Mart seçimlerini büyük bir zaferle taçlandıracağız.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER