© Esenyurt Haberleri

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Melis Yaşar'ın sunduğu Haberler.com yayınına konuk oldu. Orakçı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili önemli bir açıklamada bulunarak Ekrem İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediği iddiasına bulundu.

"İMAMOĞLU AİLESİ GÖRÜŞMEYE GELDİ"

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Orakçı, konuşmasında AK Parti Teşkilat Başkanı görevi sırasında Ekrem İmamoğlu'nun CHP'ye geçmeden önce bir yemekte "AK Parti'ye geçmek istiyorum, yardımcı olur musunuz?" diye sorduğunu söyledi. Orakçı, yardım edeceğini söylediğini ve İmamoğlu'nun düşünmek için zaman istediğini söylediğini belirtti.2004 yerel seçimleri için 1 yıl sonra İmamoğlu ailesinden kendisine başvuru görüşmesine geldiklerini ancak Ekrem İmamoğlu'nun bu görüşmeden yer almadığını söyleyen Orakçı, Ekrem İmamoğlu'nun amcasının başvuru yaptığını, İmamoğlu'nun ise amcası için geri adım attığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

Ambarlı Limanı'nda 28 konteyner denize düştü

Ambarlı Limanı’nda gemiye yüklenen konteynırların bir kısmı denize düştü. Gemiye bir önceki limanda hatalı yükleme yapıldığı öğrenildi.

Beylikdüzü’nde seyir halindeki araç yanarak küle döndü

Beylikdüzü’nde Ambarlı Liman Yolu’nda seyir halindeki bir otomobil aniden yanmaya başladı. Araç vatandaşların yardımıyla söndürülürken bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.

Beylikdüzü'nde sahili işgal eden siteye tepki

Beylikdüzü'nde sahil yolunu işgal eden siteye vatandaşlar tepki gösterdi. Site nedeniyle sahil şeridine giremeyen vatandaşlar, yetkililerden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Beylikdüzü'nde hemşirenin sır ölümü!

Beylikdüzü’nde bir hastanede hemşire olarak çalışan Selen Bilgi, hastanedeki bir odada ölü bulundu. Bilgi'nin ölümü üzerine başlatılan soruşturmada yoğun bakım doktoru olan F.A.'nın cebinden hemşireye verdiği ilaç çıktı.

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

TÜM HABERLER