© Esenyurt Haberleri

Giresun Kültür Evi'nden İftar

Esenyurt Belediyesi Giresun Kültür Evi her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı iftar programını bu yılda gerçekleştirdi.

Binlerce Giresunlu vatandaşın katıldığı ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kurumlarının temsilcileri de katılım sağladı.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Giresunluluar Dernek Başkanı Abdurrahman Ada’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’da katıldı.

Dernek Başkanı Ada açılış konuşması yaparak, “Ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekiştiği manevi duyguların arttığı bir aydır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte orucumuzu açtık. Başkanımıza ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin tuttuğu oruçları ve ibadetleri kabul eylesin” dedi.

“Kardeşliğin pekişmesi için yegane bir aydır”

Ada ardından Esenyurt Belediyle Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarakRamazan ayının birlik ve beraberlik ayı kardeşlik ayı olduğunun vurgusunu yaptı. Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt ’ta her zaman birlik ve beraberliği tesis etmek için çaba gösteriyoruz. İşte Ramazan ayı birlik beraberliğin ve kardeşlik duygularının pekişmesi için Müslümanlara getirilen yegane bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı bir gün bulunan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi.

İftar sonrasında Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet Giresun Kültür Evi Müze bölümünde vatandaşlar ile çay sohbeti yaptı.

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da Eski kocasını sokak ortasında başından ve bacağından bıçakladı!

Avcılar'da, Doğan Y., sokak ortasında kavga ettiği eski eşi Ö.Y. tarafından başından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Doğan Y. ve beraberindeki E.Ç. isimli kadın, Ö.Y.'yi yere yatırdı. Ö.Y.'nin yardım isteyen çığlıkları ve olayın ardından yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Eski eşini yaralayan Ö.Y., adliyeye sevk edildi.

Esenyurt'ta acı manzara: Sürücü kaçtı, motosikletli öldü!

Esenyurt'ta motosikletle işe giden Bayram Örs (44) kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Esenyurt’ta boşanma aşamasındaki çift sokak ortasında birbirine girdi

Esenyurt’ta boşanma sürecindeki çift, sokakta kavgaya tutuştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırdı.

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

TÜM HABERLER