esss

Beylikdüzü Millieğitim Müdürlüğüne yeni isim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beylikdüzü Millieğitim Müdürlüğüne yeni isim
Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, başarı dolu eğitim çıtası ve güler yüzü ile bölgenin tanınmış isimlerinden olan Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürlüğü eski şube müdürü ve Büyükçekmece’de birçok okulun kurucu müdürlüğünü yapmış olan Baran Barış Yıldız atandı.

Kurucu müdürlüğünü yapmış olduğu okullarda göstermiş olduğu başarılı çalışmaları ile göz dolduran Yıldız, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube müdürlüğü görevini yürütürken de alanında farklı başarılarına devam etmişti.

Milli eğitimin güler yüzlü isimlerinden biri olan Yıldız, Beylikdüzü’nde göreve getirilmesinin ardından ilçenin mevcut başarılarına yeni başarılar eklemek ve Eğitime yen bir boyut kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Eğitim hayatına kendini geliştirerek devam etmekte olan, B. Barış Yıldız kimdir? 1979 yılında Sarıkamış’ta doğan Barış Yıldız, 2002 Yılında Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur.

Yüksek Lisansını Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alında tamamlamıştır. Halen Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi bölümünde doktorasını yapmaktadır. Mesleğe öğretmen olarak başlayan Yıldız sırasıyla öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürlüğü ve şube müdürlüğü yapmıştır. Ayrıca; Büyükçekmece Atatürk ilköğretim Okulu Kurucu müdürlüğü, Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapmıştır.

Yıldız, görev yaptığı kurumlarda büyük başarılara imza atmıştır. Disiplinli çalışma hayatı ile adından söz ettiren Yıldız,  eğitim kariyerinin yanında spor alanında başarısından söz ettirmekte olup küçük yaştan itibaren profesyonel olarak Kayak Sporu ile ilgilenmekte ve Eğitim ve Spor içerikli çeşitli derneklerde görev almaktadır. Kendisi evli olup, bir çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAISİAD'tan Ankara'ya ÇıkartmaÖnceki Haber

KAISİAD'tan Ankara'ya Çıkartma

Esenyurt'ta uyuşturucu kullanan gençler böyle görüntülendiSonraki Haber

Esenyurt'ta uyuşturucu kullanan gençler...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!