esss

Esenyurt Belediyesi’nden Bir Müdür Daha Ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt Belediyesi’nden Bir Müdür Daha Ayrıldı
Esenyurt Belediyesi Spor işleri Müdürü Yusuf Ocak, Görev yaptığı Esenyurt’un belediyesinden Ümraniye Belediyesine geçiş yaptı.

Esenyurt Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde Müdürlük yaparken dönemin belediye başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne getirilen Yusuf Ocak, görev yerini değiştirdiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

İşte Ocak’ın Sosyal medya hesabından başladığı o yazı

Hoşçakal Esenyurt bu şehre hizmet etme şerefine nail olduğum için çok teşekkür ediyorum kısaca horlanan dışlanan hakir görülen küçümsenen ama güzel insanların yaşadığı güzel ilçem bana bu şehre hizmet etme imkanını veren belediye başkanlarım Necmi Kadıoğlu ve Ali Murat Alatepe’ye Altı ay boyunca her türlü baskı ve kışkırtmalara karşı beni görevden almayarak tahammül eden Kemal Deniz Bozkurt başkanımıza Gençlik ve spor Hizmetleri Müdürlüğü çalışma arkadaşlarıma spor kulüplerimize dostlarıma düşmanlarıma beni sevmeyenlere önlerinde olduğum için arkamdan konuşanlara.... Hoşçakalın 10 yıl Nakipoğlu Cumhuriyet Anadolu Lisesi 5 yıl da Gençlik ve spor Hizmetleri müdürü olarak 27 yıllık devlet memurluğumun 15 yılını geçirdiğim Esenyurt. Bana yaşattığın her türlü güzellik mutluluk başarı acı ve sıkıntıı güzün ve mutluluk gözyaşları için çok teşekkür ediyorum size bir sürü dünya ve Avrupa şampiyonu bırakıyorum Türkiye şampiyonluklarını saymıyorum bile iyi ki gelmişim Esenyurta ve  iyi ki çalışmışım Esenyurtta.

Hayatımda artık yeni bir sayfa açılıyor bu gün itibariyle Ümraniye belediyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri müdürü olarak göreve başlıyorum. Zor günümüzde Bize sahip çıkan ve bu makamı layık gören Ümraniye belediye başkanımız İsmet Yıldırım’a Başkan Yardımcımız Yusuf Ethem Koyuncuya bana kefil olma cesaretini gösteren basın Müdürümüz Fatih Yılmaz’a ve bu süreçte yanımda olan herkese çok çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun Esenyurtun engellileri yetimleri öksüzleri kocamışları sporcuları gençleri garibleri garibanları aç kaldığı için zayıflayanları yürüyemediği için kilo almışları yoksulları çaresizleri kimsesizleri sizi çok sevdim çünkü siz buna değersiniz.

Hoşçakal Esenyurt selam ve dua ile kalın Allah yar ve yardımcımız olsun.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Avcılar’da denizde erkek cesedi bulunduÖnceki Haber

Avcılar’da denizde erkek cesedi bulundu

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Okul Çevresinde Kuş UçurtmadıSonraki Haber

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Okul...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!