esss

Esenyurt termal turizminde lider olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt termal turizminde lider olacak
İstanbul’un hızla gelişen ilçelerinden Esenyurt’ta termal su bulunmasının ardından bölge Afyon, Kütahya, Eskişehir ve Yalova’ya rakip oldu.

Esenyurt belediyesinin hizmete soktuğu iki tesisin ardından özel sektöründe termal otel yatırımlarına başlaması bölgede arazi ve bina değerlerinin fiyatlarını üç katına çıkardı.

Sağlık turizminin yeni gözdelerinden olan Esenyurt’ta bulunan tesis binlerce hastaya derman oluyor. Hizmete açılan tesisleri ayda 10.000 kişi ziyaret ediyor.

Uzman terapistlerin görev yaptığı tesislerde sosyal güvencesi bulunan hastalar rapor karşılığında ücretsiz olarak tedavi edilirken, hiçbir sosyal imkanı olmayanlar ile tüm imkanlardan 30 lira karşılığında faydalanabiliyor. 65 yaş üstü vatandaşlara ise ücretsiz hizmet veriliyor.



TERMAL TURİZMİN YENİ GÖZDESİ ESENYURT

Modern ve teknolojik donanıma sahip belediyenin termal tesislerinde Havuz, terapi odaları, engelli havuzu, sauna, egzersiz salonu, hamam, tedavi küvetleri, çamur banyosu odaları, güvenlikli soyunma kabinleri, duş ve lavobalar, kafeterya, açık ve kapalı otopark ve bir çok tedavi ünitesi bulunuyor.
 
Sağlık turizminde adını termal ile duyuran Esenyurt’ta termal tesisler yeni cazibe merkezi oldu. Tesisleri haftada 2 bin kişi ziyaret ediyor.  



Esenyurt Belediyesi Termal ve Kür Tedavi Merkezleri iki ayrı tesis olarak İstanbullulara hizmet verirken, mineralli sularının değerlerinin Afyon ve Yalova’dan daha kaliteli olması tesislerin tercih edilmesine neden oluyor. 

Termal ve Kür tesislerinde, romatizma hastalıkları, romotaid arterit (iltihaplı eklem romatizmaları), Ankilozan spondilit (omurganın zamanla hareketsiz hale geldiği hastalık türü), Osteortrozlar (kireçlemeler), Sedef benzeri deri hastalıkları, Yumuşak doku romatizması (fibromyalji,mafsal ağrıları), Bel ve boyun fıtıkları, siyafalji gibi disk hastalıkları, Fasia – Tendon hastalıkları, Safra kesesi, böbrek ve idrar yolu rahatsızlıkları, Mekanik bel ve boyun ağrıları, Çeşitli Ortapedik ameliyatlardan sonra eklemlerde oluşan tutukluk ve sertlik, Mide ve bağırsak hastalıkları (sindirim sistemi rahatsızlıkları), Nöroloji hastalıkları (nevraljiler, paraliziler gibi sinir ağrıları ve felçler), Kas hastalıkları, Demir oranını düzenleyerek organizmanın güçlenmesi, bünyesel zayıflıkların giderilmesi, Uzun süre devam eden bazı iltihaplı hastalıklar, Erkeklerde cinsel işlev bozuklukları(empontants) ve kısırlık sorunları, Stres ve strese bağlı tüm sorunlar, Uykusuzluk asabiyet, fiziksel ve ruhsal yorgunluk, unutkanlık, Cilt güzelliği ve hastalıkları, Kronik ağrılar, Kadın hastalıkları tedavisinde, İçme uygulamaları şeklinde osteoporozda ve Üst gastrointestinal sistemin fonksiyonel rahatsızlıklarında tedaviler yapılıyor.



Hem tedavi hem de keyfi bir arada yaşayabileceğiniz Esenyurt Belediyesi Termal ve Kür Tedavi Merkezleri hakkında detaylı bilgiye http://esenyurtbeltermal.com/index.php adresinden ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Benzine bir zam daha geliyorÖnceki Haber

Benzine bir zam daha geliyor

Engelleri El Ele AştılarSonraki Haber

Engelleri El Ele Aştılar

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!