esss

KAISİAD Güçlü Kadrosu İle Yola Devam Dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAISİAD Güçlü Kadrosu İle Yola Devam Dedi
Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştirerek yoluna genç ve başarılı iş adamlarıyla çıkan KAISİAD yeni yönetimi ile basın mensuplarının karşısına çıktı.

Gövde gösterisine dönüşen basın toplantısında konuşan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD)  Başkanı Orhan Gökçe, bundan sonra çok daha önemli projelerde bizleri göreceksiniz dedi.

KAISİAD Eğitimde ve sosyal projelerde olacak

Kurdukları yeni yönetimin genç, dinamik ve eskisinden çok daha güçlü olduğunu belirten KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gökçe, ‘Bir birinden önemli ve kaliteli iş adamımızla yola çıktık. Bundan önce yapmayı hedeflediğimiz projelerin çok daha fazlasını hayata geçirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldığımız KAİ Tanıtım Günlerini yine gerçekleştireceğiz. Eğitim projelerinde, sosyal projelerde olmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sesimizin daha gür çıkabilmesi için bu ekiple çok iş başaracağımıza inanıyorum’ dedi.

Üstündağ, ‘Gurur duydum’

Orhan Gökçe tarafından kendisine ilk teklif geldiğinde gurur duyduğunu belirten İş Adamı Sait Üstündağ, ‘KAISİAD içerisinde olmak bana onur verdi. Bir birinden değerli arkadaşımızla hem hemşerilerimize hem de ülkemize katkı sunacak projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bizi takip etmeye devam edin’ dedi.

Yeni yönetimde bir birinden önemli isimler var

KAISİAD’ın Orhan Gökçe başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde bir birinden önemli isimler var. Sait Üstündağ, Arif Kalmaz, Üzeyir Engin, Hakan Yıldırım, Yavuz Polatoğlu, Nurettin Mengükan, Raif Süt, Aşkın Korkmaz, Ali Kılıç, Hadi Akmugan, Himmet Tatar, Orhan Zorba, Süleyman Avşar, Halis Köroğlu, Gazi Karakurt ve Kemal Taştan bu isimlerden sadece bir kaçı…

İşte KAISİAD’ın yeni yönetim kurulu; Başkan Orhan Gökçe, Başkan Vekili Ali Kılıç, Başkan Vekili Hadi Akmugan,  Başkan Vekili Hasan Aras, Başkan Vekili Yavuz Polatoğlu,  Başkan Vekili Sait Üstündağ,  Genel Sekretere Turgay Zorba, Sayman Gazi Karakurt,  Başkan yardımcısı Nurettin Mengükan,  Başkan yardımcısı Hümmet Tatar,  Başkan yardımcısı Üzeyir Engin,  Başkan yardımcısı Halis Köroğlu,  Başkan yardımcısı Aşkın Korkmaz,  Başkan yardımcısı Nihat Angişhan,  Başkan yardımcısı Arif Kalmaz

 KAISİAD’ın yeni yönetiminin basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği tanıtım kahvaltısına Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Akan Deli, Âdem Saçin  ve Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifçi katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Referandum tarihi belliÖnceki Haber

Referandum tarihi belli

Bakan Müezzinoğlu Esenyurt'ta Açılışa KatıldıSonraki Haber

Bakan Müezzinoğlu Esenyurt'ta Açılışa Ka...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!