esss

Posoflular, Ramazan ayını ve Anneler Günü'nü kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Posoflular, Ramazan ayını ve Anneler Günü'nü kutladı
Kurulduğu günden beri yaptığı yeni etkinliklerle gündem yaratan, yaptığı yardımlarla takdir toplayan başkanlığını Aydın Karadağ’ın yürüttüğü İstanbul Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği, geleneksel iftar programından sonra anneler gününü kutladılar.

12 Mayıs Anneler Günü Posoflular Derneği’nde Ramazan’ın bereketiyle çok özel bir programla kutlanarak annelerin gönülleri bir kez daha fethedildi.

‘’Anneler günü bir gün değil, her gündür’’

İstanbul Ardahan Posoflular Derneği, Anneler Gününü unutmayarak her yıl gerçekleştirdiği iftar bereket sofrasını bu yıl da kurarak yılın annelerini bereket sofrasında ağırladı. Güngören'de bulunan İstanbul Ardahan Posoflular Derneği’nin, sosyal tesislerinde gerçekleşen iftar sofrası annelerin bereketiyle dolup taştı. Dernek Başkanı Aydın Karadağ ve yönetimi ile yeni göreve başlayan Posoflular Derneği Kadın Kolları Başkanı Gül Yıldız, gelen tüm anneleri tek tek ağırlarken, onların bu mutlu günlerini sadece bir güne değil yılın her gününe yayarak anneler günü olduğunu belirtti.

Bahçelievler Yaşlılar Bakım Evi'nin anneleri programa renk kattı

İftar bereket sofrası Anneler Günü anlamı ile bir kez daha taçlandırılırken davetliler arasında öyle özel anneler yer aldı ki misafirleri duygu seline kaptırdı. Bahçelievler Yaşlılar Bakım Evi müdavimi anneler bu özel güne katılarak anlamların en büyüğünü katılımcılara yaşattılar. Başkan Aydın Karadağ, Bahçelievler Yaşlılar Bakım Evi'nden gelen anneleri Yılın Anneleri olarak ilan etti. Bu özel programda tüm annelere günün anlamına özel bir adet gül ve hediyeler verildi. Bu özel programa Anadolu Yakası Posoflular Dernek Başkanı Atilla Güngör, Aşık Zülali, Dernek Başkanı Yahya Bilican ve ismini sayamadığımız çok sayıda özel davetliler katılırken bu özel günde yerlerini alarak annelerin mutluluğuna ortak oldular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sezaryanla Yedinci Kez Doğum Yapan Kadın 'Beni sadece Esencan kabul etti'Önceki Haber

Sezaryanla Yedinci Kez Doğum Yapan Kadı...

Minibüs esnafı geleneksel iftar davetinde buluştuSonraki Haber

Minibüs esnafı geleneksel iftar davetind...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!