esss

Ali Emrah Gürbüz: Yanlışı yapanın karşısındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Emrah Gürbüz: Yanlışı yapanın karşısındayız
Deva Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Emrah Gürbüz basınla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Gürbüz, Esenyurt’un sorunlarına vurgu yaparak “36 bin konut mağdurunun olduğu, 300 bin yabancının yaşadığı bu kentin önemli bir eğitim sorunu var. Yatağa aç giren binlerce çocuk var. Biz seçilirsek önceliğimiz bunları çözmek olacak. Yanlış yapan herkesin karşısındayız” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Emrah Gürbüz basın mensuplarıyla bir araya geldi. Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, bölgede yayın yapın çok sayıda gazeteci katıldı. İlçe Başkanı Ömer Karahan, Esenyurt belediye meclis üyesi aday adayları ve yöneticilerinde katıldığı toplantıda konuşan Ali Emrah Gürbüz, projelerini ve neden aday olduğunu anlattı. Toplantıda konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Karahan ise AK Parti iktidarını eleştirdi.

ÖMER KARAHAN:  GÜÇLÜ BİR ADAYLA SEÇİME GİDİYORUZ

Toplantıda konuşan Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Karahan, “Genel Başkanımız, İstanbul il başkanımız ve parti üst kurullarımız bizlerin fikrinide alarakEsenyurt’ta Ali Emrah Gürbüz’ü aday göstermiştir. Bilgili ve birikimli adayımızla Esenyurt seçimini kazanacağız. Güçlü bir adayla seçime giriyoruz”  dedi.Esenyurt’taAK Parti’yi eleştiren Karahan, “ Ak Parti Adayı Hamit Öncü, Tevfik Göksu’nun uzaktan kumandalı adayıdır. Esenyurt’u uzaktan kumanda ile yönetmek için Hamit Öncü’yü aday gösterdiler. Göreceksiniz eğer seçimi kazanırlarsa ilçeye dışardan başkan yardımcıları gelecek. Esenyurt uzaktan yönetilecek bir ilçe değildir” ifadelerini kullandı.

ESENYURT’UN SORUNLARINI BİLİMİN IŞIĞINDA ÇÖZECEĞİZ

Toplantıda konuşan Ali Emrah Gürbüz,  kendisinin Muş’un Bulanık ilçesinde doğduğunu, eğitiminin önemli bir bölümünü yatılı olarak tamamladığını söyleyerek, “Ben bir Matematik öğretmeniyim. Bu nedenle Ülkemizin ve Esenyurt’un sorunlarının bilimin ilimin ışığında çözüleceğine inanıyorum. Esenyurt’ta Öğretmenlik ve ticaret yaptığım için, bütün sorunlarını güçlü kadromuzla bilimin ışığında rapor haline getirdik. Esenyurt halkı beni belediye başkanı seçerse projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Ben hiçbir zaman yalan söylemeden, Esenyurt halkını kandırmadan onurlu siyaset yapacağım” dedi.

ESENYURT’A İNSANLAR KEYFEKEDER GELMEMİŞTİR

 Önce Matematik sonrasında ise İnşaat Mühendisliği okuduğunu söyleyen Gürbüz, neden siyasete girdiğini şu cümlelerle anlattı. “Esenyurt’a insanlar keyfe keder gelmemiştir. Yoksunluktan, yoksulluktan gelmiştir. Ben de o ailelerden biriyim. Okuduğum yatılı okullar ve Esenyurt’taki yaşamım beni duyarlı bir vatandaş yaptı.  Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın eylem planlarını okuyunca anladım ki; demokrasi noktasında kendisine inanacağım, ekonomide bizi bir yere götüreceğine inandığım kişi Babacan’dır dedim ve siyasete girdim” ifadelerine yer verdi.

ESENYURT’TA PROJELERİ YAPACAK YER YOK

Esenyurt’ta önceki yönetimlerin neredeyse alan bırakmayarak ilçeyi beton yığınına çevirdiğini söyleyen Emrah Ali Gürbüz, "Esenyurt'un geçmişte yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Özellikle yeşil alanların yetersizliği ve ekonomik sorunlar, ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Ancak biz, bu sorunları çözmek ve Esenyurt'u daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlıyız.Esenyurt’ta bütün arazilerin üzeri betonlaşmış, deprem toplanma alanı bile yok. Böyle bir Esenyurt için, fotoğraf üzerinde proje gösteren Belediye Başkan adayları hangi arazi üzerine bu projelerini inşa edecekler anlamış değilim.  Her ay nüfusu arttığı için trafik çilesi çeken Esenyurt’ta, okul önlerinde uyuşturucu şebekeleri, Anadolu’dan gelmiş kirasını ödemeyen geçinmekte zorluk çeken ailelerin sorunları var. Bana göre vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayamazsak onları mutlu edemeyiz. Bu nedenle ilk işimiz emeklilerin ucuz çay içecekleri kafeler yapacağız. Çocukların ucuz yemek yiyecekleri kantinler yapacağız. Biz Deva Partisi kadroları olarak, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ulusal projeleri çerçevesinde bilgili birikimli güçlü kadrolarımızla çözüme kavuşturacağız” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boşanmak isteyen eşinin evini 2'nci kez taşladıÖnceki Haber

Boşanmak isteyen eşinin evini 2'nci kez...

Esenyurt'ta alışveriş merkezindeki eylemde 4 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Esenyurt'ta alışveriş merkezindeki eylem...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!