esss

Ardahan Kent Konseyi’nden başarılı öğrencilere ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan Kent Konseyi’nden başarılı öğrencilere ödül
Ardahan Kent Konseyi yaptıkları projeler ve etkinliklerle göz doldurmaya devam ediyor.

Kent Konseyi Başkanı Yavuz Morkoç ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde düzenledikleri AYNA konseriyle Ardahanlılara doyasıya müzik keyfi yaşattılar. Sosyal ve kültürel anlamda projelerle gündeme gelen Kent konseyi 2024 2025 eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencileri de ödüllendirmeyi unutmadı. Sömestr tatilin de eğitimde başarılı olan öğrencileri, düzenledikleri AYNA programına davet edip getirerek başarılarına ortak oldular. 

İNŞALLAH ÖNEMLİ YERLERE GELİP ÜLKEMİZE HİZMET EDERLER

Ardahan Kent Konseyi Başkanı Yavuz Morkoç, konsey olarak düzenledikleri AYNA Konseri'ne, Çamlıçatak köyünde eğitim gören başarılı öğrencileri getirerek, onların başarılarını ödüllendirdiklerini duyurdu. Morkoç, bu organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, "Ülkemizin geleceği olan bu evlatlarımız, inşallah önemli yerlere gelip ülkemize hizmet ederler" dedi. 

Başkan Morkoç, Ardahan Kent Konseyi olarak, gençlerin başarılarını desteklemek ve onlara moral vermek amacıyla bu tür etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Çamlıçatak köyünden gelen başarılı öğrencilerin AYNA Konseri'ne katılmalarının, hem onlar için unutulmaz bir deneyim hem de bir ödül olduğunu belirten Morkoç, bu tür etkinliklerin gençlerin motivasyonunu artırarak daha büyük başarılara imza atmalarına katkı sağlayacağını vurguladı.

GENÇLERİMİZİN EĞİTİM VE BAŞARISI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ 

Morkoç, konuşmasında, "Gençlerimizin eğitimi ve başarıları, bizim için çok değerli. Onlar, ülkemizin geleceği ve yarının liderleri olacak. Bizler, bu tür organizasyonlarla hem onların başarılarını ödüllendiriyor hem de onları daha büyük hedeflere yönlendiriyoruz. İnşallah, bu öğrencilerimiz ilerleyen yıllarda önemli yerlere gelir ve ülkemize katkı sağlarlar" diye konuştu. 

AYNA Konseri’ne katılan öğrenciler, etkinlik boyunca büyük bir mutluluk ve heyecan yaşadı. Ardahan Kent Konseyi'nin bu tür anlamlı etkinliklerle gençlerin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi. 

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta dini nikahlı eşini bıçakladı, Arnavutköy'de kayınpederini silahla vurduÖnceki Haber

Esenyurt'ta dini nikahlı eşini bıçakladı...

Esenyurt'ta dehşete düşüren olay: 1,5 yaşındaki kızını çöpe attı!Sonraki Haber

Esenyurt'ta dehşete düşüren olay: 1,5 ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!