esss

Bağımsız Türkiye Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yüksel Akgül, Esenyurt’ta yaşamak bir ayrıcalık olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağımsız Türkiye Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yüksel Akgül, Esenyurt’ta yaşamak bir ayrıcalık olacak
Bağımsız Türkiye Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yüksel Akgül projelerini anlattı. İddialı konuşan Akgül, ‘Esenyurt’ta yaşamak bir ayrıcalık olacak’ dedi.

Saha çalışmalarına son hız devam eden, hergün sahada sivil toplum kuruluşları, esnaflar, muhtarlar ve tüm vatandaşlarla bir araya gelen Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) Esenyurt Belediye Başkan Adayı Yüksel Akgül, Meclis Üyesi Adayları Ekrem Yıldız, Hasan Çetinbaş ve Hakan Yılmaz’la birlikte Esenyurt Erzurumlular Derneği ve Muhammed Mustafa Derneği’ni ziyaret ederek projelerini anlattı. Genç başkan adayı Akgül, seçimi kazandıklarında Esenyurt’un tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi. 

Her mahalleye aş evi

Akgül, ‘Esenyurt’un 43 mahallesine de aş evi yapacağız. Bu projemizle 500 ev hanımına da istihdam sağlamış olacağız’ dedi. Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili projelerini de anlatan Akgül, ‘Esenyurt’ta yeni barınaklar yapacağız ve Esenyurt’ta faaliyet gösteren fabrikalardan da bu konuda destek alacağız’ diye konuştu.

1000 araç kapasiteli 10 yeni otopark

Akgül açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; Esenyurt’ta 1000 araç kapasiteli 10 tane yeni otopark yapacağız. Üniversitede okuyan her öğrencimize burs vereceğiz. Esenyurt’u uzmanlarla beraber depreme hazır hale getireceğiz. Bizim iktidarımızda spora hak ettiği değer verilecek ve Esenyurt Spor üst liglere çıkarılacak. Esenyurt’un bozulan imajını futbolla düzelteceğiz. Esenyurt’a 10 tane yeni kreş yapacağız, Var olan yeşil alanları koruyarak yeniden ağaçlandırma faaliyetleri yapacağız. Okul çatılarına ve üst geçitlere kurulacak güneş panelleriyle hem daha ekonomik hem de kesintisiz enerji üreteceğiz. Milli ekonomi modeli ile Esenyurt’ta herkesin yüzü gülecek.

Mülteci göçü engellenecek

Göçmen projesinden de bahseden Yüksel Akgül, Esenyurt’ta mülteci göçünü engelleyip suça karışmış kim varsa geri göndereceklerini de söyledi. 

Yüksel Akgül Kimdir?

1986 Kastamonu doğumlu olan Akgül, 1991 yılından beri Esenyurt’ta ikamet ediyor. İlköğretimini Esenyurt’ta tamamladıktan sonra Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Dış Ticaret Bölümünü  ve Sakar’ya Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. 2015 yılına kadar özel sektörde yöneticilik yapan Akgül, Şu an lojistik sektöründe kendi şirketiyle ticaret yapıyor. Akgül evli ve 3 çocuk babası.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr Ahmet Özer, Esenyurt'ta yabancı değilimÖnceki Haber

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof....

Berat Kandili mesajlarıSonraki Haber

Berat Kandili mesajları

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!