esss

Başkan Kahriman, İstanbul ve Esenyurt Depreme Hazır mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kahriman, İstanbul ve Esenyurt Depreme Hazır mı?
Esenyurt Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman, 1999 da yaşanan Marmara depreminin 21’inci yılında önemli konulara değinerek açıklamalarda bulundu.

Başkan Kahriman; Ülkemizin deprem gerçeği ve acı sonuçları hepimizin üzerinde önemle durmamız gereken bir konudur. Peki bundan tam 21 yıl önce yaşadığımız 17 Ağustos 1999 Büyük Marmara depreminin üzerinden bunca yıl geçmesine rağmen yeterince önlem alındı mı sonuç maalesef yeterince önlem alınmadı, sebebi insani merkezli bir yönetim anlayışının benimsenmemesidir.

Kentsel Dönüşümü daha cazip hale getireceğiz

İnsan hayatını önceleyen politikalar üretilmediği Kentsel Dönüşümün kat malikleri açısından yeterince cazip hale getirilmediği riskli bina denetimlerinin ve devamı işlemlerin yerelde siyasi kaygılar nedeniyle uygulamada eksik kalındığını göstermektedir. Bizler Deva partisi olarak Esenyurt ilçemizde yaşayan her bir canlının yaşam hakkını savunacağız. Depreme karşı riskli binaların tespiti ve yerinde dönüşümü noktasında uyuşmazlık noktasında çözüm masası kurarak vatandaşlarımız için Yerel yönetimler olarak garantör olup hayatlarının riske girmesini önleyeceğiz. Yerelden Başlayarak'' insanı yaşat ki devlet yaşasın'' ilkesini uygulayacak yerel meclisten vatandaşlarımız için Kentsel Dönüşümü daha cazip hale getirecek düzenlemeleri hayata geçireceğiz vatandaşlarımıza bilgilendirme farkındalık çalışmaları yapacağız. Deva partisi olarak Bizler bizden önceki yerel yönetimlerin yaptıkları yanlışlara takılıp kalmayacak halkımız bunların tamamının farkındadır zaten biz mevcut durumu nasıl düzeltebiliriz bunun üzerinde duracak uygun projeler geliştirecek Esenyurtluhemşehrilerimize yeni bir alternatif sunacağız.

60 adet deprem toplanma alanını artıracağız

Bizim Yönetim Anlayışımızın temeli insan merkezli çözüm odaklı bir anlayıştır. Esenyurt ilçemiz İmar ve iskan açısından İstanbul'un genç ilçeleri arasında olmasına rağmen halen dönüşümü beklenen 803 adet eski binası bulunmaktadır bir binada ortalama 35 kişinin yaşadığını düşünürsek bu 28 bin 105 Esenyurtlu hemşerilerimiz demek bizler bu vatandaşlarımızın yaşam hakkını Deva partisi olarak sonuna kadar savunacağız kentimizin hukukunu sonuna kadar savunacağız ikinci bir konu 1 milyonu aşkın nüfusu olan Türkiye'nin en büyük ilçesinde sadece 60 adet deprem toplanma alanının olması bu kadar yapı yoğunluğu arasında vatandaşlarımızın hayatını riske atan diğer bir konudur bu konu da uygun alan sayısını artıracağız. Yerelde teknik ekibimiz ile birlikte Esenyurt'un sorunlarını önemsiyor sorunların tespiti ve uygun politikalar ile halkımıza ihtiyaç önceliğine göre uygun projeler üretmek için çalıştığımızı.  Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sayıştay uyardı! Sözleşmeli personelden müdür yapılamazÖnceki Haber

Sayıştay uyardı! Sözleşmeli personelden...

Jigolo olmak isterken perişan olduSonraki Haber

Jigolo olmak isterken perişan oldu

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!