esss

Dilek Altay Şimşir, ‘’Kadın eli değecek Esenyurt’un yüzü gülecek’’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilek Altay Şimşir, ‘’Kadın eli değecek Esenyurt’un yüzü gülecek’’
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Dilek Altay Şimşir, ‘’Kadın eli değecek Esenyurt’un yüzü gülecek’’ sloganı ile yola çıkarak çalışmalarını hızlandırdı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ‘bende varım’ diyerek adaylık başvurusu yapan Şimşir aynı zamanda halen Esenyurt Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yapıyor.

SESA Mimarlık Yönetim Kurulu başkanı, meclis üyesi ve iki çocuk annesi olan Dilek Altay Şimşir, şimdi de belediye başkanı aday adaylığını koyarak kadına dair bakış açısını, kadın için zor anlayışını yıkmış oldu. Şimşir İş, aile, sosyal yaşam ve siyasetin bir arada yürütülebileceği mantığıyla Kadın gücünü ortaya sermiş oldu.

İŞ, SİYASET, SOSYAL YAŞAM VE AİLEME DE VAKİT AYIRIYORUM

Şimşir, ‘’ Uzun yıllardır siyasetin içindeyim ve siyaseti severek yapıyorum. 2019 yılından bu yana da Esenyurt Belediyesi CHP Meclis üyesi olarak devam ediyorum. Bir kadın olarak her zaman, her alanda ayakları üzerinde durmak için çaba gösteren bir yapım vardır. Bununla birlikte iş, siyaset, sosyal ve kültürel çalışmalarım ile eşime ve çocuklarıma da vakit ayırıyorum. Yani şunu söyleyebilirim! Eğer kadın isterse elinden gelmeyecek iş yoktur. Bu sebeple çıkmış olduğum bu yolda ‘’Kadının eli değecek, Esenyurt’un yüzü gülecek’’ sloganı benim için çok önemlidir. Evet, siyaseti seviyorum. Benim için siyaset hizmet etmek, üretmek, insanların hayatını kolaylaştırmak demektir. Dilek Altay Şimşir olarak sadece bu sürecinde değil, her zaman çeşitli ziyaretlerim ve görüşmelerim olmuştur’’ dedi.

ZİYARET VE İKİLİ GÖRÜŞMELERİ DİKKAT ÇEKTİ!

Dilek Altay Şimşir ilçe dışında farklı bölgelerde ve il dışında yaptığı ziyaret ve programlar ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlere siyasetin kalbi olan Ankara’da bir takım ziyaret ve temaslarda bulunan Şimşir, önceki günde İBB Başkanı ve İBB Adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ile bir açılış programında bir araya geldiler.

Küçükçekmece İFA Stadyumu açılış programında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ve İBB Başkanı Erem İmamoğlu ile Dilek Altay Şimşir’in uzun süre sohbet etmesi gözlerden kaçmadı. Bu sohbet için Esenyurt’u değerlendirme sohbeti, aday belirleme süreci, anketler ve seçim çalışması hakkında görüşme olduğu söylendi.

Başkan Aday adayı Dilek Altay Şimşir, CHP Başakşehir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, burada ilçe yönetimi ve partililer ile istişarelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti gerçekleştiren Esenyurt Sinoplular Dernek Başkanı Erdem Ekşioğlu’nu Umre dönüşü ofisine ziyaret etti. Şimşir Esenyurt ’ta faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarını, yöre derneklerini, spor kulüpleri, vakıf ve kooperatif ziyaretleri yanı sıra esnaf ve işletmelere de ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2024 Yeni yıl mesajlarıÖnceki Haber

2024 Yeni yıl mesajları

Akif Suci projeleriyle geliyorSonraki Haber

Akif Suci projeleriyle geliyor

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!