esss

Doğu Ekspresi Treninin Son Durağı Ardahan Olsun” Çağrısına bir destekte Işıklı'dan geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğu Ekspresi Treninin Son Durağı Ardahan Olsun” Çağrısına bir destekte Işıklı'dan geldi
Ardahanlı iş insanı Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI “Doğu Ekspresi Treninin Son Durağı Ardahan Olsun” kampanyasına, Turistik Doğu Ekspresi tren seyahatinden destek fotoğrafı ile çağrıda bulundu.

Mehmet Suat Işıklı sosyal medya hesabından “Turistik Doğu Ekspresi gezimizden geriye kalanlar. Çarşamba günü saat 16:00 da Ankara Garından hareket edip, Perşembe günü saat 00:30 da Kars Garına varan 32 saat süren güzel bir gezi deneyimimiz oldu. İnternetin çoğu yerde çekmediği daha çok sohbet edip ve sosyal medyasız kafa dinleyip huzurlu bir yolculuğumuz oldu diyebilirim. Küçük 2 kişilik yataklı loca odada, küçük masa, buzdolabı, el yıkama lavabosu olan aynı katta hijyeni normal durumda bir tanede ortak w.cnin ve orta düzey bir restoranın olduğu tren aynı zamanda sıcak ve güvenli. Trende geçirdiğimiz zaman dışında, Erzincan’da ve Erzurum’da 3 saat verilen molalarda gezme ve alışveriş yapma imkânıda oluyor. Tren seyahatlerinde her yaştan bireyin, gençlerin, macera sevenlerin trenle geçtiği ülkeleri, şehirleri gördüğü yerler olarak bilinir. Yurtdışında özellikle Avrupa’da sıklıkla tercih edilen tren yolculukları ülkemizde son yıllarda Doğu Ekspresi yolculuğuyla popüler olmaya başladı diyebiliriz. Uzun süredir kullanılan Doğu Ekspresi, özellikle turistik tur seçeneği ile son yıllarda hem yerli hem yabancı daha çok kişi tarafından tercih edilen bir tren yolculuğu haline geldi.

Ardahan kamuoyunda çok uzun süredir “DOĞU EKSPRESİ TRENİNİN SON DURAĞI ARDAHAN OLSUN” çağrısına destek içinde bir fotoğraf paylaşmak istedim. Türkiye’nin tescilli en temiz havasının solunduğu Ardahan, jeopolitik açıdan da çok önemli konumdadır. Gürcistan’a açılan 2 sınır kapısının bulunduğu bu bölgede Türklerin göçünün engellenmesi çok büyük önem taşımaktadır. Göçün de en büyük sebebi ekonomik şartlar ve işsizliktir. Ardahan’da hayvancılık ve tarım dışında turizm yatırımlarıda arttırılmalıdır. Ülkemizin sınırlarında en son ilin Ardahan olması ve Ardahan’ın gelişimi için SON DURAK Ardahan olmalıdır..” dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
1040 TL olan aidat 3300 TL’ye çıktı! Esenyurt’ta Site sakinleri fahiş zamma isyan etti!Önceki Haber

1040 TL olan aidat 3300 TL’ye çıktı! Ese...

Murat Özden, geleneği bozmadıSonraki Haber

Murat Özden, geleneği bozmadı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!