esss

Esenyurt kaymakamı Fatih Çobanoğlu’ndan Şerzat’a akülü sandalye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt kaymakamı Fatih Çobanoğlu’ndan Şerzat’a akülü sandalye
Esenyurt’ta faaliyet gösteren Samyeli Engelsiz Yaşam Vakfı’nın başlatmış olduğu “Bir Akülü Sandalye de sen al” kampanyasına Esenyurt bölgesinden ilk destek Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu’ndan geldi.

Uzun süredir ihtiyaç sahibi bireylere akülü sandalye dağıtan Samyeli Vakfı bu seferde minik Şerzad’a okulunda sürpriz yaparak onu mutlu etti.

Esenyurt Kaymakamı Fatih Çolakoğlu, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu ve Esenyurt SYDV Müdürü Ayşegül Adıgüzel’in katılımıyla Emine Seviye Divrik İlkokulu Öğrencisi Şerzad ÖTGÜN'e akülü sandalye hediye edildi. Şerzad’ın yaşadığı mutluluk ve attığı kahkalar görülmeye değerdi.

Samyeli Vakfı Akülü Sandalye Dağıtmaya devam ediyor

Sınıfına giderek ona bu süprizi hazırlayan Samyeli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “Esenyurt’ta yüzlerce aileye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ailesi tarafından Vakfımıza başvuru yapılan Şerzad’ın hayatına bir nebze dokunabildiysek ne mutlu. Kendisi doğuştan kaynaklı problemler sebebiyle hem yürüyemiyor hem de kolostomi (bağırsak) torbasıyla yaşamını sürdürüyor. Geçirdiği onlarca ameliyat fayda etmeyince ailesi destek için vakfımıza başvurmuştu. En kısa süre de kendisine ulaştık. Akülü sandalye dağıtımlarını genelde Esenyurt dışında faaliyet gösteren iş insanlarının destekleriyle gerçekleştiriyoruz. Esenyurt’tan ilk destek değerli Kaymakamımız Fatih beyden geldi. Esenyurt’ta göreve yeni başlamasına rağmen halkın kalbine dokunmayı başaran sayın kaymamıza Şerzad’a bu hediyeyi aldığı için çok teşekkür ederiz. “diye konuştu.

Bu kadar hızlı bir dönüş karşısında şaşırdığını söyleyen Şerzad’ın annesi Semiha Ötgün, “ Vakfı bir tanıdığımız söyleyince başvurduk ama pek gerçek olacağını ummadık çünkü daha önce defalarca Esenyurt Belediyesi’ne ve birçok yere başvurmama rağmen bir sonuç elde edemedik. Onlarca detay gerektiren evrak talep ettiler. Bizim zaten çocuklarımız özel onları bırakıp o evrakları toplamamız hiç mümkün değil. Dolasıyla biz yine aynı süreci yaşarız diye düşünmüştük ama bir hafta gibi kısa bir sürede Samyeli vakfı bize ulaştı ve akülü sandalyemize kavuştuk. Bu bizim için yeni bir hayatın başlangıcı demek. Çünkü 1. Sınıfa giden oğlumu her gün kucağımda taşımak benim için çok zordu. Hediyesi için sayın Kaymakamımıza ve Samyeli Vakfına çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Samyeli Engelsiz Yaşam Vakfına akülü sandalye başvurusu yapmak için Sağlık Kurulu Raporu, Kimlik Kartı ve muhtarlıktan alınan Muhtaçlık Belgesi ile vakfa bizzat müracaat etmek gerekiyor.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2. Kardeş Kültürler Festivali başlıyorÖnceki Haber

2. Kardeş Kültürler Festivali başlıyor

Esenyurt’ta taksiciden müşteriye ilginç sözler: “Bana sevgili bulun, araba emrinizde olur”Sonraki Haber

Esenyurt’ta taksiciden müşteriye ilginç...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!