esss

Esenyurt’ta AK Teşkilat bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta AK Teşkilat bir araya geldi
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe bu sabah Esenyurt ilçe teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Kabaktepe İstanbul Murad’ına erecek, Esenyurt Öncü’süne kavuşacak’ açıklaması yaparak hem İstanbul hem de Esenyurt kazanacaklarını iddia etti.

Esenyurt ilçe Teşkilatında gerçekleşen buluşmaya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Akın Bayram, İl Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Burçak Uygun, İl Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer'in katılımı ile Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı Konferans Salonunda Teşkilat mensuplarıla buluştu.

Salonda bulunan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ilçe teşkilatının kademe üyeleri, mevcut belediye meclis üyeleri, belediye meclis üyesi adaylarıne hitaben yapılan konuşmalarda, seçimi hep birlikte milletimize yakışacak bir şekilde tamamlanmasını, kol kola omuz omuza vererek yeniden Esenyurt’u Ak Belediyecilikle buluşturmak için durmaksızın çalışma gerektiğini vurgulandı. Yeniden Esenyurt Yeniden İstanbul diyerek yola çıkan bu teşkilatımızın, özveri ile, samimiyetle bunu başaracağımıza inanıyoruz. 

Bir belediye başkanının en büyük siyaseti vatandaşa hizmet etmektir diyen İl Başkanı Kabaktepe; İzmir’de Atatürkçülük pozları veren CHP'li İBB Başkanı, Diyarbakır’da DEM’lenip, Trabzon’da milliyetçilik marşları söylemeyi siyaset yapmak zannetmiştir.

Hemşehrilerimiz desteklerini hem İstanbul’da hem Esenyurt’ta işin ehline, kendisine hizmet eden AK Partimizin AK adaylarına verecektir ifadelerini kullandı.

HARUN ÖZER: ESENYURT AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAK

Başkan Özer, Eser ve hizmet belediyeciliğinde bir marka haline gelen AK Parti belediyeciliği yine yeniden Esenyurt'umuza geliyor.

31 Mart gecesi, hem Esenyurt'ta hem de İstanbul'da durmak yok yola devam bilinciyle ve belediye başkan adayımız Sn. Hamit Öncü ile birlikte Yeniden İstanbul, Yeniden Esenyurt diyeceğiz inşallah.

Bizler her zaman olduğu gibi temiz ve AK bir şekilde yolumuza devam edip, 31 Mart'ta gerekli cevabı sandıkta vereceğiz. Kıymetli il başkanımıza, ilçemize yapmış olduğu coşkulu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.

Başkanlarımızın bize inancı ve desteği ile, başkan adayımız Hamit Öncü'nün tecrübesi ve teşkilatımızın enerjisi ile 1 Nisan sabahı Esenyurt'ta AK belediyeciliğe uyanacağız. Hazırız ve kararlıyız.

HAMİT ÖNCÜ: ESENYURT İÇİN MÜTHİŞ PROJELER HAZIRLADIK

AK Parti esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü ise, Bir belediye başkanının en büyük siyaseti vatandaşa hizmet etmektir. Hizmet etmek için Esenyurt’a müthiş projeler hazırladık.  Lansmanda her biriniz bu projeleri tek tek göreceksiniz. Sizlerden isteğimiz 31 Mart’ta kadar sahada bunları anlatmanız.

Esenyurt maalesef geçen 5 yılda büyük acı çekti. Halkımız bizi ve AK Parti’yi bekliyor.  31 Mart’a kadar sahada var gücünüzle mücadele edeceğinizi biliyorum.  İnşallah 31 Mart, eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişinin sembolü olacaktır dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Şimşek, Kredi kartı taksit iddiaları hakkında açıklama yaptıÖnceki Haber

Bakan Şimşek, Kredi kartı taksit iddiala...

Esenyurt'ta bir kişi kaldırımda baygın halde bulunduSonraki Haber

Esenyurt'ta bir kişi kaldırımda baygın h...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!