esss

Esenyurt’ta 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri sergisi açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt’ta 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri sergisi açıldı
“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Esenyurt City Center AVM’de giyim, mefruşat, resim, el sanatları ve nakış alanlarında sergi düzenlendi.

Esenyurt Halk Eğitim Merkezi, 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, City Center AVM’de, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati YENER, Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifci, Muhtarlar Dernek Başkanı Ahmet Kuzğun, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Muhtarlar, STK yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla yıl sonu sergi ve belge töreni düzenledi.

Sergiye ayrıca İlçe Kaymakamı Dr. Vural KARAGÜL’ün eşi Nesibe KARAGÜL'de katılarak kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini yerinde inceleyerek öğretmen ve kursiyerleri tebrik etti.

Açılışın ardından Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, sergideki tüm stantları gezerek yıl boyunca gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı. Esenyurt’ta açılan kurs ve kurslara katılım oranının önceki yıllara oranla önemli ölçüde artış gösterdiğini ifade eden Halk Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, vatandaşların hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımını artırma ve farkındalık oluşturma açısından Hayat Boyu Öğrenme Haftası çerçevesinde ilçede düzenlenen etkinliklerin önemine dikkat çekti.

DAMAT; BİZİM GÖREVİMİZ BUTÜR ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEK

Sergi açılışında emektar kadınlara olan desteklerini sürdüreceklerini belirten bir konuşma gerçekleştiren Halk Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat, “Bu çalışmanın da gösterdiği gibi ne olursa olsun bu koşulları olumluya çevirmek için birlikte olmamız lazım, emek vermemiz lazım, çalışmamız lazım. Bunu yaptığımızda hem aramızdaki ilişkilerin güçlendiğini görüyoruz hem de değerli insanlarımızın özel yeteneklerini bulup ürüne dönüştürmeyi sağlıyoruz. Bence bu her şeyden önemli. Yaşadığımız koşullar ne olursa olsun, eğer biz bu koşulları değiştirmek için birlik ve beraberlik içinde mücadele ediyorsak, bu koşulların devamını istiyoruz demektir. Eğer birlik beraberlik içinde el ele, içimizde olan yetenekleri çıkarmak için bir şeyler yapmak için artı değer yaratmak için birbirimizden faydalanmak için çalışırsak da yaşamın ne kadar güzel geçtiğini hep birlikte görüyoruz. Bizim görevimiz de bu tür çalışmalara destek vermek” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Deva’da mahalle buluşmaları devam ediyorÖnceki Haber

Esenyurt Deva’da mahalle buluşmaları dev...

Esenyurt'ta kuruyemişçiye silahlı saldırıSonraki Haber

Esenyurt'ta kuruyemişçiye silahlı saldır...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!