esss

Esenyurt'un Renga Renk Okulu'nda Kitap okuma etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esenyurt'un Renga Renk Okulu'nda Kitap okuma etkinliği
Esenyurt’un renga renk tek okulu olan Esenyurt Ortaokulu tarafından yapılan etkinlikte öğrenci ve veliler okul bahçesinde toplanarak müzik eşliğinde kitap okudu.

Esenyurt ortaokulu tarafından yapılan etkinlikte öğrenci ve veliler okul bahçesinde toplanarak müzik eşliğinde kitap okudu. Oğlu ile birlikte kitap okuyan bir veli, bu etkinlik sayesinde 30 yıl sonra ilk defa kitap okuduğunu söyledi.

Okuma alışkanlığının az olduğu ülkemizde bu konudaki tutumu kıracak örnek bir etkinlik düzenlendi. Esenyurt Ortaokulu ve Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Minderini Kap Gel Kitap Oku' adlı kitap okuma etkinliği düzenlendi. Minderlerini alan veli ve öğrenciler Esenyurt Ortaokulu bahçesinde buluşarak müzik eşliğinde kitap okudu. Öğrenci ve velilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinlikte, öğrenci ve veliler minderler üzerine oturup kitap okudu.

Esenyurt ve ülkemiz için özlenen manzara

Velilere kısa bir konuşma yapan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener,  bu manzaradan çok etkilendiğini vurgulayarak, "Esenyurt ve ülkemiz için özlenen manzara. Bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ederim. Öğretmenleri, müdürleri, öğrenci ve velileri kutluyorum. Veliler ve kitap okumayı evlerinde de devam ettirmeliler. Çocuklarımızın ebeveynlerini kitap okurken görmeleri çok önemli" dedi.

TURAN’DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan büyük mücadeleler vererek Esenyurt Ortaokulunu farklı bir vizyona sokan okul müdürü Tamer Turan, ‘’Minderini Kap da gel" adlı başlatmış olduğumuz Okuma Hareketi kapsamında ki etkinliğimize ciddi anlamda katılım sağlanıyor. Buda bizi mutlu ediyor. Bize desteklerini esirgemeyen her daim yanımızda olan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Necati Yener’e ve ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyorum dedi. Aynı zamanda Okuma Hareketi kapsamında ki  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Necati Yener, Şube Müdürümüz Sn Bülent Çetin, ve  Halk Eğitim Müdürümüz Sn İbrahim Hakkı Damat ve çok sayıda öğrenci ve velilerimiz ile gerçekleştirdik sözlerine ekledi.

Öğrenciler ve veliler de yapılan etkinliğin çok önemli ve güzel olduğunu belirtirken, Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizden çok memnunuz Esenyurt’ta böyle bir okul kazandırdıkları için hepsine çok teşekkür ediyoruz ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı demokrasi ve özgürlük yürüyüşü düzenlediÖnceki Haber

Deva Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı de...

Esenyurt’ta Karadeniz rüzgârı esti; Resul Dindar unutulmaz bir gece yaşattıSonraki Haber

Esenyurt’ta Karadeniz rüzgârı esti; Resu...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!