esss

Halis Kahriman’dan kongre çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halis Kahriman’dan kongre çağrısı
Deva Partisi Esenyurt Kurucu Başkanı aynı zamanda 2023 Genel seçimlerinde Milletvekili adayı Halis Kahriman, İl Başkanlığının olağanüstü kongresinin yapılmasını talep etti.

Esenyurthaberleri.com olarak bilgisine başvurduğumuz Başkan Kahriman, yaptığı açıklamada;

Kurulduğu günden bu yana büyük bir heyecanla çalıştığımız, program ve ilkelerine olan inancımızı her zaman koruduğumuz, ülkemizin demokrasi umudu partimizin kurucu ilçe başkanları ve yönetimleri olarak üç yıldır kongre olmaksızın yönetilmeye çalışılan İstanbul kadrolarının büyütülmesi, etki alanının genişletilmesi, kitle katılımın arttırılması, toplumsal karşılığının yaratılması ve yerelde etkin yönetimin tesisi amacıyla İstanbul il yönetimini olağanüstü kongreye davet ediyoruz.

İç demokrasinin garantisi olan tüzüğümüzün verdiği bu yetkiyi kullanarak, bizlerin de ülkemizin her şehrinde etkin mücadele eden teşkilatlarımızın da heyecanını arttıracak, tüm siyasi partilere örnek teşkil edecek İstanbul Kongresinin güçlü bir yenilenme getireceğine, partimizin demokrasi mücadelesinin güzide bir nişanı olacağına inanıyoruz.

04.08.2023 tarihinde 2023/192 evrak numarası ile, kongre çağrı yeter sayısının üzerinde sayıda delegemizin noter onaylı "Olağanüstü Kongre" çağrısını içeren evraklarımızı genel merkezimize teslim etmiş bulunuyoruz.

Bu bağlamda genel merkez kadrolarımızın da demokrasi çağrımıza destek vereceğini biliyor, bu desteği söylem bütünlüğü açısından son derece anlamlı ve tutarlı buluyoruz.

Kaybedenin olmadığı, İstanbul'un başta olmak üzere partimizin tüm Türkiye teşkilatlarının inancını tazeleyecek olağanüstü kongremize şimdiden halkımızı davet ediyoruz. Ülkemizin umudu, iktidara talip kadrolarımız hazır, DEVA Partisi hazır dedi.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta bir kadın günlük kiralık dairede ölü olarak bulunduÖnceki Haber

Esenyurt'ta bir kadın günlük kiralık dai...

Esenyurt'ta başıboş köpeklerin toplandığını görünce elinde bıçakla sokağa indiSonraki Haber

Esenyurt'ta başıboş köpeklerin toplandığ...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!