esss

Halis Köroğlu, meclis üyeliği için kollarını sıvadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halis Köroğlu, meclis üyeliği için kollarını sıvadı
Mimar, İş İnsanı ve uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisinde farklı görevlerde bulunan, Halis Köroğlu 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Esenyurt Belediye Meclis üyeliği için Cumhuriyet Halk Partisinden başvuruda bulundu.

Başvurusunu bizzat İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve İlçe Başkan Vekili Ertan Akbaba’ya yapan Köroğlu, ‘Çocukluğum, gençliğim, iş hayatım boyunca içinde bulunduğum STK’lar yaşadığım bu Kent’te oluşmuştur. Hayatımın büyük bir bölümünün geçtiği Esenyurt’ta , Esenyurt’lu hemşerilerime hizmet etmek için meclis üyeliğine adaylığımı koydum. Ben Esenyurt’la beraber büyüdüm. 1998 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisinin neferiyim. Esenyurt’ta da Cumhuriyet Halk Partisinin oy oranını daha yükseklere çıkarmak için elimi taşın altına koyacağım. ‘’ ifadelerini kullandı.

 HALİS KÖROĞLU KİMDİR?

Ardahan / Hanak 01.04.1978 Doğumlu olup Evli ve 3 Çocuk babasıyım.

İlköğretimi Ardahan’ın Aşağı Aydere Köyünde, orta ve lise öğrenimimi ise Avcılar Anadolu Meslek Lisesi Makine Ressamlığı bölümünde tamamladım.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünü bitirdikten sonra Yüksek Lisansımı Gelişim Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamladım.

10 yıl Teakwando sporu ile profesyonelce ilgilendim. 2007 yılında KÖROĞLU CEPHE SİSTEMLERİ firmasının kurucusu oldum. Kamu ve Özel sektörde, Üniversite, Hastane İş merkezi ve Fabrika projelerinin dış cephe kaplama işlemlerini gerçekleştirdik. Birçok konut projesine imza attım. Hali hazırda Yurt içi ve Yurtdışı projelerimiz devam etmektedir.

Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde; 1998 den beri bulunmaktayım. Tüm yerel ve genel seçim dönemlerinde aktif olarak görevlerde bulundum. Ben ve ailem uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak gönülden partimize bağlıyız.

Esenyurt Kent Konseyi Proje Etüt Başkanlığı,

KASİAD Başkan Yardımcılığı,

Ortak Akil Platformu Yönetim Kurulu Üyeliği,

Ardahan Kültür Evi Üyeliği,

Ardahan Hanak Derneği Üyeliği,

İç Mimarlar Odası Üyeliği görevlerim devam etmektedir.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzde 48’in tercihi başkan Bozkurt olduÖnceki Haber

Yüzde 48’in tercihi başkan Bozkurt oldu

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Abdulhadi Akmugan: Benim yuvam EsenyurtSonraki Haber

CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!