esss

HEDEP Ardahan'da kendi Belediye Başkan adayını çıkaracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HEDEP Ardahan'da kendi Belediye Başkan adayını çıkaracak
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde partisiyle ittifak yapmak isteyenlerin açık ve şeffaf olması gerektiğini söyledi.

Ardahanhaber’in haberine göre; Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, gelecek yıl Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde partisiyle ittifak yapmak isteyenlerin açık ve şeffaf olması gerektiğini söyledi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ardahan’da partisince düzenlenen ‘Halk Buluşması’na katıldı.

Yerel seçimlerde tüm il ve ilçelerde kendi adayları ile seçime gireceklerini açıklayan Bakırhan, Ardahan için ittifak kapılarını kapatırken, verdiği sert mesajlar dikkat çekti.

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Ardahan'dan muhalefete işbirliği çağrısı yaparak; "Bu ülkenin barışa ve Kürt karşıtı ittifakın dağılmasına ihtiyacı var" dedi

‘ARDAHAN’IN BİZİM DEMOKRATİK YEREL YÖNETİMLERİMİZLE BULUŞMASI GEREKİYOR’

Bakırhan: “31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler seçiminde her ilde ve her ilçede kendi adayımızla yola çıkacağız. Aday adaylarımızın önünü kesmeye çalışan, CHP ve diğer partililerle gizli ittifak içerisine giren Başkan ve yöneticilerin tavrını ihanet olarak değerlendireceğiz. Kentin artık HEDEP’in demokratik yerel yönetim pratiği ile tanışması gerekiyor. Yerel yönetimler pratiğimizi Ardahan’da çok yaşatamadık. Kars’ta belediye aldık sistem oraya da kayyım atadı. Ama 25 yıldır bu konuda emeğimiz var. Bizim yerel yönetimler anlayışımızda kenti koruyoruz, işsizlere istihdam yaratmak için güçlü bir çalışma yürütüyoruz. O kentin geçim kaynağı ne ise onları destekliyoruz. Dolayısıyla bir an önce Ardahan’ın bu kötü kaderden kurtulması için Ardahan’ın bizim demokratik yerel yönetimlerimizle buluşması gerekiyor. Eminim inanırsak, bunlar zor şeyler değil. Ardahan’da bizim yerel yönetimlerimiz neden olmasın? Önümüzdeki dönemde hem ittifak politikamızla hem de aldığımız kararla Ardahan’ı demokratik yerel yönetimlerle buluşturmak için elinizden geleni yapacağız. Ardahan gibi HEDEP’e uygun bir bileşene sahip bir kentte biz niye birinci parti olmuyoruz?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte Esenyurt’ta CHP’den başvuru yapacak aday adaylarıÖnceki Haber

İşte Esenyurt’ta CHP’den başvuru yapacak...

Esenyurt'taki kuyruk Beylikdüzü'ne uzandı!Sonraki Haber

Esenyurt'taki kuyruk Beylikdüzü'ne uzand...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!