esss

İbrahim Erkal'ın Hayatı film oluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Erkal'ın Hayatı film oluyor
Evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucu dengesini kaybedip kafasını yere vurarak beyin kanaması geçiren ve uzun süre yoğun bakımda kalan İbrahim Erkal 11 Mayıs 2017'de ölmüştü. Filiz Erkal eşi için yaptığı projeleri anlattı.

2017 yılında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın hayatı film oluyor. Snob Magazin'in haberine göre; İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, kızı Dilara Hatice, kız kardeşi ve yeğenleriyle birlikte önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Filiz Erkal, 2017 yılında hayatını kaybeden eşi İbrahim Erkal'ın hayatının film olacağını açıklayıp, ayrıca merhum eşinin 30 şarkısından oluşan albümü için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

"ALBÜM GELİYOR"

Filiz Erkal, eşinin eski şarkılarından oluşan albümde birçok sanatçının yer alacağını söyleyip şöyle konuştu:

"30 şarkıdan oluşan albüm geliyor. Bu albümde bir çok isim olacak. Uzun zamandan beri üzerinden çalışıyorduk ama pandemi nedeniyle beklemek zorunda kaldık. Yakın zamanda hayata geçecek. İsmi şimdilik sürpriz olsun. Tabii ki Sıla, Demet Akalın, Yıldız Tilbe gibi pek çok usta isimler de olacak. Ay sonunda start vereceğiz inşallah. İbrahim'in özellikle şarkılarını okumasını istediği sanatçılar da vardı. O isimlerin sürpriz olmasını istediğimiz için şimdilik açıklamıyoruz. Albümün altyapıları yapılıyor. Heyecanla bekliyoruz."

"İBRAHİM'İ OYNAYACAK OYUNCU BELLİ OLMADI"

Filiz Erkal ayrıca eşi Erkal'ın hayatının film olarak çekileceği müjdesini verip, yapım şirketiyle görüşmelerinin sürdüğünü şu sözlerler anlattı: "Şu anda sinema filmi için görüşüyoruz. Görüşme yaptığımız yapım şirketi var. Pandemi nedeniyle beklemiştik. İbrahim'i hangi oyuncunun oynayacağını yapım şirketi belirleyecek. Yapım şirketiyle görüşmeler tamamlandıktan sonra eylül ayı gibi çekimlere başlayacak.

Kaynak:Mynet

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt’un Sağlıkçıları, Sağlık İçin Pedal ÇevirdiÖnceki Haber

Esenyurt’un Sağlıkçıları, Sağlık İçin Pe...

43 Mahalle'den sorumlu CHP'li kadınlar bir araya geldiSonraki Haber

43 Mahalle'den sorumlu CHP'li kadınlar b...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!