esss

İsmail Çifçi güven tazeledi, tekrar başkan seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsmail Çifçi güven tazeledi, tekrar başkan seçildi
S.S. 113 nolu Esenyurt Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin 23’üncü Genel Kurul toplantısında Başkan seçilen İsmail Çifçi güven tazeledi.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede iki aday yarışırken,

103 oy alan İsmail Çifçi, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.  

Kongrenin divan başkanlığını Musa Akdemir üstlenirken divan kâtipliğinde Vezir Akdoğan ve Eyüp Keskin görev aldı.  

Çifçi'nin rakibi Hakim Akdoğan oldu 

Faaliyet raporu, denetim raporu ve tahmini bütçenin oybirliği ile kabul edildiği kongrede, çarşaf liste yöntemi ile seçime gidildi. Başkanlık için iki aday rakip karşı karşıya geldi. Mevcut başkan İsmail Çifçi’nin karşına rakip olarak geçmiş dönemlerde de başkanlık yapmış Hâkim Akdoğan çıktı. 

Mevcut Başkan İsmail Çifçi: ‘’Disiplinsizlik suçunu hiçbir şekilde affetmiyorum.’’

Düzenlenen kongrede ilk olarak yönetim kurulu seçimlerinin bir yıldan iki yıla çıkması hazıruna soruldu. Üyeler bu istenen karara ret oyu vererek yılda bir kez kongre yapma haklarını devam ettirdiler. Adaylar arasından sözü ilk alan mevcut başkan İsmail Çifçi, yaptıklarından ve yapacaklarından bahsetti. Çifçi: ‘’İki yıldır başkanlık yapmaktayım, disiplinsizlik suçunu hiçbir şekilde affetmiyorum. Bu yıl içinde 76 şoförü men kararı aldım ve 2 şoförü de 6 ay uzaklaştırdım. Her 15 günde bir kaymakamlık toplantılarına katılarak kurumumuzu en iyi şekilde temsil ediyorum.’’ dedi. ,

Çifçi: ‘’Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.’’

Konuşmasının devamında Başkan Çifçi: ‘’Hâkim Akdoğan burada 3 sene boyunca başkanlık yapmıştır. Bende iki yıldır başkanlık görevimi yapmaktayım. İnnova durağımızda şuan 4 aracımız hizmet veriyor. Eğer bana yetki verirseniz 6 araç çalışmaya başlayacak. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte aldığımız kararla şu an Bağlar Çeşme durağımız, Kuzu Yolu’ndan Metrobüse yolcu taşımakta. AkçaburgazMahallesi’nden araçlarımız geçmeye başlayacaktır. Bir de birkaç gün önce araçlarımıza uydu araç takibi sistemi taktırdık. Böylelikle araçlarımızı her an kontrol altında tutabiliriz. Araba bağlama konusunda da gelen talepleri de değerlendiriyoruz ve bunun için de kurallar koyacağız. Her şeyin hayırlısını diliyoruz ama yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.’’ açıklamasında bulundu. 

Yeni yönetim seçildi 

Yapılan konuşmaların ardından çarşaf liste yöntemi ile seçime gidildi. Oldukça çekişmeli geçen kongrede yeni yönetim oy sıralamasına göre şu isimlerden oluştu; 1 Eyüp Kuş, 2 Yıldırım Düz, 3 Yücel Tanış, 4 Rüstem Düz, 5 Habib Akdemir, 6 İsa Ülbeği…

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Gökçe; ‘’Haklarının farkında olmayan tüketiciler var’’Önceki Haber

Başkan Gökçe; ‘’Haklarının farkında olma...

Engelliler Haftası’na İlkevin damgasıSonraki Haber

Engelliler Haftası’na İlkevin damgası

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!