esss

Meclis Üyesi Levent Bilgili Vekil Atalay'a Sahip çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis Üyesi Levent Bilgili Vekil Atalay'a Sahip çıktı
Ardahan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'a sahip çıktı.

Bilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

"Herkesin elini taşın altına koyması gereken bir sürecin içindeyiz. Gün hem ülkemize, hem de Ardahanımıza sahip çıkma günüdür".

Milletvekilimiz sayın Prof.Dr. Orhan Atalay 'ı son zamanlarda karalama ve iftira politikalarıyla manşetlerine taşıdığı iftara dolu haberleri ve paylaşmış olduğu bir twiti anlayacak kapasitesi olmayan Bay Aydın’ı Ardahan sevdalısı bir vatandaş olarak buradan sizlerin huzurunda kınıyorum.

Partimizin bugüne kadar verdiği her görevi basarıyla yerine getiren Milletvekilimiz Sayın Orhan Atalay için yapılan çirkef iftiralarla dolu karalama kampanyasının karşısında ve bir AK Parti teşkilat mensubu ve İl Genel Meclisi üyesi olarak Milletvekilimiz ve Bütün AK Parti Teşkilatlarının her daim yanındayım.

VEKİLİMİZİN ARKASINDAYIZ

Bezirganlık, sahtekarlık, iftira ve yalan üstüne kurulu olan saltanatların çökeceğini anlayınca millete efendilik, millete sahiplik yapmaya kalkanların temelleri bir bir sarsılınca akılla, fikirle, siyasetle, haya ve terbiye ile baş edemeyeceklerini anlayınca, egemenlik haklarının, gerçek sahibi olan milletin eline geçeceğini anlayınca, demek ki gün bugünmüş deyip Partimize ve mensuplarına böyle saldırıların her zaman olacağı aşikardır. Bizler birlik ve beraberlik içinde bu zihniyetin her zaman karşısında durmalıyız.

Adına köşe yazısı denen yazılarla, gazete sütunlarında iftara ve yalan tellallığı yapılmasının amacı Özelde Sayın Vekilimize Genelde Partimize ve Davamıza zarar vermektir.

Gerek Ardahan Gerek Türkiye'ye yapmış olduğu hizmetleri hazmedemeyen cenahlara inat biz Vekilimiz Sn. Orhan Atalay'ın sonuna kadar arkasındayız ve arkasında durmaya devam edeceğiz.

"Değerli dava arkadaşlarım; Bu teşkilat sabrıyla ve asaletiyle birçok badirelerden geçti. Bugün her zamankinden daha çok kenetlenmeliyiz. Daha çok birbirimize destek olmalıyız. Herkesin elini taşın altına koyması gereken bir sürecin içindeyiz. Gün, hem ülkemize, hem de Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Hepimizin canla başla mücadele edeceği, el ele verip çok çalışacağı, fedakârlıkta bulunacağı günler bizi bekliyor. Bu yol zor bir yol, ama bizler bunu başaracağız. Ülkemiz için, şehrimiz için, evlatlarımız için, gelecek nesiller için, partimiz İçin, liderimiz için."

HAKKINDAKİ ASILSIZ HABERLERİ YALANLADI

Son olarak Bazı Yerel Gazetelerimizde İl Başkanlığı için Adımın geçmesi ve bu makama laik görülmek benim için bir onurdur. Fakat buradan açıkça beyan ediyorum ki ben İl Genel Meclisi Üyesi olarak görevimin başındayım. Kesinlikle böyle bir talebim yoktur ve olmayacaktır. Ben her zaman Partimizin ve İl teşkilatımızın yanındayım.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İnternet gazeteleri federasyonlaşıyorÖnceki Haber

İnternet gazeteleri federasyonlaşıyor

Okullardaki Boş Odalar Sınıfa DönüştürüldüSonraki Haber

Okullardaki Boş Odalar Sınıfa Dönüştürül...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!