esss

Özden, Hem Esenyurt'u hemde İstanbul'u yeniden kazanacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özden, Hem Esenyurt'u hemde İstanbul'u yeniden kazanacağız
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Murat Özden basın mensuplarıyla buluştu. Açıklamasında Esenyurt’ta yeni bir vizyon kazandıracaklarının altını çizen Özden, “Esenyurt 4,5 yıl kötü yönetildi. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinden sonra Esenyurt’ta yeni bir vizyona kavuşturacağız” dedi.

ESENYURT’UN SORUNLARINI BİLİYORUM

AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Murat Özden Esenyurt’la ilgili gündemi değerlendirdi. Uzun yıllardır Esenyurt’ta yaşadığını belirten Özden: “Esenyurt’ta ilk, orta, lise bütün tahsilimi bu ilçede gerçekleştirdim. AK Parti’nin teşkilatlarında uzun süredir yer alıyorum. Belediye geçmişimde var. Bütün bu bilgi birikimimi kullanıp Esenyurt’ta güzel işler yapmak istiyorum. Bu ilçenin her sokağını, her caddesini biliyorum. Sorunlarını biliyorum. Eksiklerini biliyorum. Allah nasip eder göreve geldiğimiz zaman bütün bu sıkıntılardan Esenyurt’tu kurtaracağız”

KREŞLER VE SOSYAL TESİSLER ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

4,5 yıldır Esenyurt halkının hizmetten yararlanamadığının altını çizen Özden: “Esenyurt’ta hala AK Parti döneminde yapılan parklar, spor kompleksleri, kültür merkezileri kullanılıyor. Yeni yönetim bir çivi bile çakmadı. Esenyurt bir milyonluk bir kent. Kentte hizmet vermeniz gerekiyor. Durduğunuz zaman bütün sistem duruyor. Bugün baktığınızda kreş sayısı yok denecek kadar az. Sosyal tesisler yok. Sosyal belediyecilik anlamında Esenyurt’ta güzel işler yapacağız. Sosyal tesis yapacağız. Kentin mahallelerine çocuklar için kreşler açacağız. Bizim yönetimimizde ilçeye kazandırılan devasa parklar var. Bu parkların bir bölümüne kreş, bir bölümüne sosyal tesis yapılabilecek konumdalar. Projelerimizin hepsini 31 Mart 2024’ten sonra hayata geçireceğiz”

ESENYURT 20 YIL GERİYE GİTTİ

Belediye ne iş yapar? Belediye, ilçede gerçekleştirilen pek çok faaliyetten sorumludur. Belediyenin en önemli görevleri arasında imar, ulaşım, alt yapı, su ve kanalizasyon, çevre ve çevre sağlığı, gibi hizmetler gelir. Bu hizmetlerin yanı sıra temizlik, katı atık, zabıta, acil yardım, itfaiye, kurtarma ve ambulans, şehir içi trafik düzenlemesi sağlamak gibi görevleri de vardır. Şimdi Esenyurt kamuoyuna soruyorum; Devasa bütçesi olan Esenyurt Belediyesi yöneticileri bu görevlerini 5 yıl boyunca sağlıklı ve eksiksizce yapabildi mi? Kocaman bir hayır. Daha da ötesi var. Mevcut Belediye yönetimi kenti daha ileriyi götürmesi gerekirken Esenyurt 20 yıl geriye gitti.

HEM ESENYURT’U HEMDE İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ

İstanbul ve Esenyurt seçiminin önemine değinen Murat Özden: “Bizler hem İstanbul’u hem de, Esenyurt’u yeniden kazanacağız. Projelerimiz hazır. Esenyurt’ta trafik sorunundan tutun, unutulan vatandaşlarına, parklarından, okullarına kadar her yerde hizmet anlayışı ile hareket edeceğiz. Esenyurt’u çağdaş kent yapacak kadrolar yine AK Partili kadrolar olacak.”

AK PARTİ HEM İKTİDARDA HEM DE YEREL YÖNETİMLERDE HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDI

AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazunun öncelikli olduğunu belirten AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı Özden, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde şeffaflık, halka hizmet, yatırım, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmak önceliklidir. AK Parti her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşların talep ve beklentilerine hizmet üretmeye devam ediyor. AK Partili belediyelerde başkanlarımız yenilikçi olmaya, kentte kalkınmayı sağlayacak yatırımları teşvik etmeye devam ediyor. AK Parti’nin belediyecilik anlayışı halkın gönlünde taht kurdu.”

HALKIMIZ YENİ TÜRKİYE’YE, BÜYÜK TÜRKİYE’YE İNANIYOR
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı olan 2023’ün, millet için büyük bir hedef olduğuna dikkat çeken Murat Özden, şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanlığı seçimleri milletin için ülkemiz için tarihi bir dönemeçti. Milletimiz, yapılan bütün tahriklere, komplolara ve saldırılara rağmen Meclis’te tecelli eden iradesine sahip çıkmış, yapılan reformları benimsemiş, dönüşüm ve değişimci hareketi kuvvetle desteklemiştir. Buna karşılık ne ülkemiz, ne de milletimiz için söyleyecek yeni bir şeyi olmayanları, statükocuları, değişime ve dönüşüme karşı çıkanları ve hatta onları tehdit olarak gören ve gösterenleri sandıkta sürekli reddetmiştir. Milletimiz, dönüşüm iradesini güçlendirerek devam ettirmektedir. Genel seçim, bu kararlılığın bir ifadesi olmuştur. Çünkü artık Türkiye kendi liderini seçen ve millete güvenenler, milletle beraber hep kazanmıştır. Biz, Yeni Türkiye’ye; Büyük Türkiye’ye ve onun aydınlık geleceğine inanıyoruz. Milletimizin oylarıyla seçilen Cumhurbaşkanımız Erdoğan, yeni ve büyük Türkiye davasının hem önderliğini hem de sorumluluğunu bir kez daha üstlenmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde güçlü liderliği, manevi değerleri önemseyen duruşuyla Türkiye’nin mevcut kazanımlarına vesile olan ‘Milletin Adamı’ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında tüm halkımızın durduğu gibi, bizler de maddi-manevi destekçisi ve duacısı olacağımızı ilan ediyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu açık olsun. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.” açıklamalarında bulundu…

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Ardahan’da Faruk Demir yerine aday göstereceği isimleri araştırdıÖnceki Haber

CHP Ardahan’da Faruk Demir yerine aday g...

Motorine deli zam geliyor!Sonraki Haber

Motorine deli zam geliyor!

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!