esss

Prof. Dr Ahmet Özer, Hamit Öncü’ye hodri medyan dedi! Gelin er meydanına çıkalım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prof. Dr Ahmet Özer, Hamit Öncü’ye hodri medyan dedi! Gelin er meydanına çıkalım
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet Özer 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala,rakibi AKP adayı Hamit Öncü ve kampanya ekibi tarafından yönlendirilen karalama ve iftiralara cevaben sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Özer yaptığı açıklamada, “hakkımda çıkan karalama ve iftira kampanyaları seçim yaklaştıkça hat safhaya ulaşmaya başladı. Ben buradan rakip adaya hodri meydan diyorum. Sn. Hamit Öncü gel milletin karşısına çıkalım. Seni ekran karşısında tüm Türkiye’nin gözü önünde konuşmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

31 Mart seçimlerine az bir zaman kala adayların seçim kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ahmet Özer rakibi AKP adayı Hamit Öncü ve kampanya ekibi tarafından yönlendirilen karalama ve iftiralara cevaben sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.Oldukça iddialı konuşan Özer, AKP’nin adayına “Sn.Hamit Öncü gel milletin karşısına çıkalım. Seni ekran karşısında tüm Türkiye’nin gözü önünde konuşmaya davet ediyorum. Senin seçeceğin bir televizyon kanalında, bağımsız bir moderatörün soruları karşısında, halknezdinde kantara çıkalım,tartışalım. Halkımız bizi izlesin ve ona göre kararını versin. Kim Esenyurt’un geleceği için daha iyi projeler hazırlamış, kim ülkesine ve milletine daha fazla katkısunmuş, kimEsenyurt’u daha iyi tanıyor halkımız karar versin. Yine halkımız kim Esenyut’ta kötülük yapmış, imar rantı oluşturmuş görsün. Gel 82 milyon vatandaşımızın gözü önünde konuşalım” dedi. Rakibini er meydanına davet eden Özer, “bütün Türkiye’nin gözü Esenyurt’un üzerinde.Toplumu ayrıştırmak bölmek istemiyoruz. Halkımıza ve Esenyurt’a hizmet etmeye geliyoruz. Esenyurt’ta hizmet anlayışımızı tartışmaya davet ediyorum sizi. Gel bu yayını Esenyurt cumhuriyet meydanında yapalım. Canlı yayınlansın. Vatandaşımızda bizim yanımızda olsun. İftira atmayı ve karalamayı bırak. Yönetmeye talip olduğumuz halkın karşısında tartılalım hodri meydan diyorum”  ifadelerini kullandı.

Kaynak:Esenyurt Haberleri

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Necmi Kadıoğlu Hamit Öncü için Esenyurt’u ablukaya aldı!Önceki Haber

Necmi Kadıoğlu Hamit Öncü için Esenyurt’...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Esenyurt'ta Vanlılar İftar Programı'na katıldıSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!