© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta kadınların ilginç hırsızlık yöntemi

Esenyurt'ta markette giren 2 kadın eteklerinin altındaki ceplere çaldıklarını koyarken yakalandı.

Kadınların yakalandığı markete polis beklenirken onları kurtarmak için biri kucağında bebek bulunan 4 kadın gelerek olay çıkardı. Kadınların hırsızlık anı ve çıkardıkları olaylar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Üçevler Mahallesi Urfalılar Caddesinde bulunan bir markete dün akşam saatlerinde bir grup kadın müşteri gibi girdi. Bir süre market içerisinde dolaşan kadınlardan  Demet P. (18) ve Fidan M. (29) dolaplara yönelerek paketlenmiş tavukları eteklerinin altında yaptıkları ceplere koyarak çalmaya başladı. 8 paket tavuğu eteğinin altındaki ceplere koyan kadınlar çıkmak üzereyken yakalandı.

Arkadaşları yardıma geldi

Kadınlardan ikisinin kaçmak istemesi üzerine çalışanlar kepenkleri kapattı. Markete polis beklenirken Demet P. ve Fidan M.'nin arkadaşları olduğu öğrenilen, bir tanesinin kucağında bebek olan 4 kadın onları kurtarmaya geldi. Kepenkleri açmaya çalışan kadınlar olay çıkardı. Biri bebekli 4 kadın, polisin geldiğini görünce kepenge zarar vererek kısa süre içerisinde gözlerden kayboldu.

 Kadınlardan biri tutuklandı

Olay yerine gelen Esenyurt İlçe Emniyetine bağlı asayiş ekipleri şüpheli Demet P. ve Fidan M.'yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen kadınlardan Fidan M.'nin 4 hırsızlık, 4 dolandırıcılıktan kaydının bulunduğu belirlendi. Şüpheliler polis merkezindeki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fidan M. tutuklanırken Demet P. ise "adli kontrol" uygulanarak serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER