© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta yola yağ döküldü, araçlar mahsur kaldı

Esenyurt’ta bir kamyonda yüklü yağ varilinin yola devrilmesi sonucu sürücüler zor anlar yaşarken, kaza tehlikesi atlatan iki tır saatlerce yolda mahsur kaldı.

Olay, Akşemsettin Mahallesi, Aşık Mahsuni Şerif Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yağ varilleri yüklü kamyonun açık kalan kasasından düşen varildeki yağ yola döküldü. Caddenin bir bölümüne dökülen yağ sürücülere zor anlar yaşattı.  Kayganlaşan yolda hakimiyetini sağlayamayan bir tır kaza tehlikesi geçirdi. Bir başka tırda dökülen yap nedeniyle yokuşta mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar yola kum ve toprak dökerek araçları çıkarmaya çalıştı. Kurtarma girişimleri başarısız olunca vatandaşlar durumu belediye ve polis ekiplerine haber verdi.  Olay yerine gelen zabıta ekipleri caddeye şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olayı anlatan tır sürücüsü Rahmi Ergün, “Bir yağ kamyonun 1 ton falan yağ döktüğünü söylüyorlar. Döktü kaçtı. Bizde burada karpuz kamyonuyla rehin kaldık. Kaydık, az daha arabaya vuruyorduk” dedi.

Çetin Şen isimli bir başka vatandaş ise “Bir yağ yüklü araç buradan dönmüş, arka kapağını da kapatmayı unutmuşlar. Dönmeye çalışırken de varilin bir tanesi yola devrilmiş. Bizde geldiğimiz gibi burada mahsur kaldık. Araç kaydı” diye konuştu.

Trafiğe kapatılan yolda ,dökülen yağın temizlenmesi ve mahsur kalan 2 tırın kurtarılması için yıkama aracıyla yol yıkandı. Yaklaşık 1 saat yağ dökülen yolda mahsur kalan araçlar, yolun yıkanmasıyla hareket edebildi.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER