© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'taki Market Soyguncuları Güvenlik Kamerasında

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede market soygunların artması üzerine sivil polislerle önlem aldı.

 Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede market soygunların artması üzerine sivil polislerle önlem aldı.

Yüzlerini kaşkol ile gizleyerek 3 marketi soyan soyguncular dün girdikleri markette kasada bekleyen sivil polis tarafından yakalandı.

Soyguncuların 3 marketteki soygunu güvenlik kamerasına yansıdı.


Esenyurt'ta silahlı 2 kişinin, 11 gün içinde 3 farklı marketi soyma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Soygunlar mart ayının 9'u, 16'sı ve 20'sinde gerçekleşti. İlçedeki üç marketi soyan soyguncuların aynı kişiler olduğunu belirleyen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda markette sivil polisler ile önlem aldı.

Dün akşam ise Esenyurt Doğan Araslı bulvarındaki markette bekleyen sivil polis, yine soygun için markete gelen soyguncuları suç üstü yakaladı. Yüzlerini kaşkolla saklayan soyguncuların marketlerden toplam 15 bin lira nakit para ve bin lira değerin de sigara çaldıkları belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan soyguncuların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER