© Esenyurt Haberleri

Muhtar Cavide Karaküllah sosyal bir projeye daha imza attı

Kan bağışının önemine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Türk Kızılay kan bağışı ekibini kendi mahallesine getiren Koza Mahallesi Muhtarı Cavide Karaküllah, sosyal bir projeye daha imza attı.

Kan bağışı ekibini mahallesine talep ederek getirten Cavide Karaküllah, kendisine Esenyurt mahalle muhtarlarının da destek olmasıyla yaklaşık 200’e yakın kan bağışı topladı. Hafta sonu olmasına rağmen ilginin yoğun olduğu kan bağışı etkinliğinde kısa bir konuşma yapan Koza Mahalle Muhtarı Cavide Karaküllah, tüm vatandaşları kan bağışına destek vermeye çağırdı.

‘’Sağlığı yerinde olan herkes belli aralıklarla kan vermelidir’’

Karaküllah: ‘’Herkesin bir gün kan ihtiyacıyla karşı karşıya kalabileceğini, sağlığı yerinde olan herkesin kan vermesi gerektiğini hatırlatmak için böyle bir projemiz vardı. Özellikle mahalle sakinlerimizin gösterdiği duyarlılık bizi mutlu etti. Muhtar arkadaşlarımın yanımda olması da beni ayrıca sevindirdi.  Kan bağışı noktasında ciddi bir hassasiyet göstermekteyiz.  Türkiye ve Dünya’nın farklı yerlerinde yaşanan acil olaylarda insanlara yardım eli uzatan Türk Kızılay’ının kan rezervindeki ünitelerin dolu olması için kan bağışının artması gerekiyor, bizler de bu noktada elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kan bağışı noktasında toplumun daha fazla bilinçlenmesini hedefliyoruz. Sağlığı yerinde olan herkes belli aralıklarla kan vermelidir.’’ dedi.

Koza Mahalle sakinleri ise; ‘’Kan bağışı noktasında duyarlı bir yaklaşım gösteren muhtarımıza teşekkür ederiz’’ dediler.

İlginizi Çekebilir

Esra ve Oğuzhan dillere destan düğünle dünya evine girdiler

AK Parti Esenyurt ve İBB Meclis Üyesi, Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın oğlu Oğuzhan Çoban hayatını Esra Nur Balcı ile birleştirdi. Avcılar İBB Denizköşkler Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin düğününe çok sayıda seçkin davetli topluluğu katılarak Çoban ve Balcı ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

10 milyon haraç istedikleri işletmeyi 3'üncü kez kurşunladılar

Esenyurt'ta geçtiğimiz aylarda Can Dalton isimli organize suç örgütü tarafından 10 milyon lira haraç istenen bir iş yeri tekrar kurşunlandı.

Esenyurt Sivrisinek ve Haşerelere Karşı İlaçlanıyor

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçenin temiz, bakımlı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmaları hızlandırdı.

Taksi parasını ödemeyi reddeden kadından akılalmaz sözler

Esenyurt'ta taksiye binen bir kadın bin 766 lira olan taksi ücretini ödemeyi reddedince taksici ile arasında akılalmaz bir diyalog geçti.

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

TÜM HABERLER